jueves, 7 de diciembre de 2017

Flash TicSalut - 7 DE DESEMBRE, 2017 #107

FlashTicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut
7 DE DESEMBRE, 2017

#107

Tots els números

Revisió independent de l’Estratègia de Registres Electrònics de Salut de Nova Zelanda

El ministre de Salut de Nova Zelanda ha demanat una revisió independent de la Història Clínica Electrònica (HCE) per explorar el continu d’opcions per implementar una HCE a Nova Zelanda. El propòsit d’aquesta revisió és per examinar quina hauria de ser la configuració òptima per a una completa HCE a Nova Zelanda i si això proporcionaria beneficis incrementals sobre la situació actual.

Atenció sanitària, dels hospitals a casa

La companyia Ericsson va publicar un estudi el passat mes de juny (2017), sobre les tendències del mercat i del consumidor que fan referència a solucions TIC aplicades en el camp de la salut, destacant-ne 8 punts clau.

Parc Taulí i Devicare codesenvoluparan dispositius mèdics per a l'autocontrol de malalties cròniques

L'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) i Devicare han signat un acord de col·laboració per impulsar projectes d'R+D+I en l'àmbit dels dispositius mèdics per a l'autocontrol monitoritzat de malalties cròniques, sota l'innovador concepte Remote Patient Monitoring (RPM).

Entrevista

Entrevistem al Dr. Antoni Sisó, nou president de la CAMFIC.
"La CAMFiC pot aportar realisme, representativitat, massa crítica, i substància gris a les TIC"
A finals d'octubre, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) va nomenar al Dr. Antoni Sisó nou president de la Societat. Especialista en medicina familiar i comunitària, doctor en medicina i professor associat del departament de Medicina de la UB i tutor de MIR de Medicina Familiar, hem volgut conversar amb el nou president per conèixer la seva visió sobre el sector, les diferents iniciatives previstes a curt plaç i les sinèrgies amb l'entorn.  

Estàndards i Interoperabilitat

Realitzat el Catalonia-Scotland MoU Knowledge Exchange Workshop
L’esdeveniment es va emmarcar en la Scottish Digital Health & Care week i va permetre intercanviar experiències d’ambdues regions, relacionades amb l’mHealth i la interoperabilitat.
El passat 23 de Novembre es va realitzar a Glasgow el Catalonia - Scotland MoU Knowledge Exchange workshop, organitzat des del Digital Health & Care Institute i la Fundació TIC Salut Social. L’esdeveniment es va emmarcar en la Scottish Digital Health & Care week i va permetre intercanviar experiències d’ambdues regions, relacionades amb l’mHealth i la interoperabilitat. 

No hay comentarios: