jueves, 16 de junio de 2011

Butlletí de l`Institut Català de les Dones- núm. 48

11-05-2011 13:41
L'ICD dóna suport a les investigacions que realitza ESADE per promoure nous models de conciliació de la vida personal i laboral
L'Institut d'Estudis Laborals d'ESADE debat sobre la contribució de les dones emprenedores a la generació de nous models de lideratge

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, ha participat avui en la Jornada de debat “Dones, homes i empresa: cap a la inclusió a les organitzacions”, que ha organitzat l’Institut d’Estudis Laborals (IEL) d’ESADE.

En aquest acte s’ha fet balanç de les investigacions realitzades per l’IEL en els darrers cinc anys en l’àmbit del gènere i la conciliació entre la vida laboral i la personal. Hi han participat representants de les empreses i organitzacions que, com l’ICD, han donat suport als darrers estudis realitzats per aquesta institució.

En la jornada s’han presentat les aportacions d’aquesta recerca, així com la seva contribució a generar reflexió, materials docents i debat social. Els temes tractats han estat els models d'actuació en l'àmbit organitzacional i social en matèria de gènere, els reptes per progressar cap a una conciliació de la vida personal i la laboral, i la contribució de les dones emprenedores a la generació de nous models organitzatius i de lideratge.

En taula rodona, moderada per Conxita Folguera, directora del Departament de Direcció de Recursos Humans d'ESADE, han presentat les seves experiències Eulàlia Baselga, directora mèdica de Dermik, María Freiría, directora de comunicació de Dones en Xarxa, Nani Marquina, directora general de l'empresa Nani Marquina, Teresa Miralles, HR Staffing & talent development manager de la Diversity & Inclusió Pharma Champion de l'empresa Novartis, Jordi Pujol, conseller delegat del grup Prefabricats Pujol i Silvia Vílchez, directora general de persones de l'empresa MRW.

No hay comentarios: