lunes, 25 de julio de 2011

Butlletí de les Families nº 14






Associació espai SADAPI
www.sadapi.net/

Benvinguts/des!

Us donem la benvinguda a aquest nou espai. L’anomenem Espai SADAPI i és promogut per l’Associació de Serveis Personalitzats d’Atenció a la Infància i les Famílies.

L’Espai SADAPI és un espai de trobada de persones que estan treballant o volen treballar en l’atenció als infants ( mainaderes, cangurs, assistents familiars…), i de totes aquelles famílies que necessiten serveis per tenir cura dels seus fills.

Add to favorites
Facebook
Twitter
LinkedIn
RSS
LaTafanera
BarraPunto
Netvibes
del.icio.us

2nd May 2011 | Categoria: Informacions d'interés, Notícies | Deixa un comentari
Tens un infant amb necessitats educatives especials?

L’Associació Espai Sadapi vol assegurar que tots els infants més menuts associats a l’associació puguin gaudir d’un servei que inclogui a tots els infants. Creiem que cada nen i nena té dret a la cura, l’estimulació i que l’entorn sigui el més ric possible per afavorir el seu potencial.

Si sents que el teu fill o filla hauria de beneficiar-se de les llars Sadapi especialistes en necessitats educatives especials, posa’t en contacte amb l’Associació al telèfon 934489830. El coordinador t’ajudarà a trobar una llar en el Registre per tenir cura dels infants amb necessitats educatives especials i poder acordar els períodes de cura depenent de les necessitats d’ambdós, tu i el teu fill.

Add to favorites
Facebook
Twitter
LinkedIn
RSS
LaTafanera
BarraPunto
Netvibes
del.icio.us

11th May 2011 | Categoria: Informacions d'interés | Deixa un comentari

No hay comentarios: