viernes, 11 de enero de 2019

Butlletí Jovecat Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General de Joventut Desembre 2018 #219

Butlletí Jovecat
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Direcció General de Joventut
Desembre 2018 #219
#ViatjarÉsUnDret amb la Llei Agost de la nova Xanascat
Coneixes la nova Llei Agost amb la que #ViatjarÉsUnDret? Sabies que pot imposar sancions tan positives com un cap de setmana a la muntanya? Per què esperar el mes d’agost per viatjar? Per què no aprofitem cada cap de setmana, cada pont i cada festiu per recórrer el territori? Haver d’esperar fins a l’agost és una injustícia. La nova campanya de la Xanascat et convida a sortir de casa sigui l'època de l'any que sigui per descobrir Catalunya en els més de 50 albergs que hi ha repartits per tot el territori català. Aquesta campanya ve acompanyada d’una renovació total de la imatge de la Xanascat, per parlar el mateix idioma que vosaltres, els i les joves que no voleu perdre l’oportunitat de gaudir de l’agost durant tot l’any, perquè la vida és per viatjar-la.
Llegiu-ne més

Actualitat

 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom

Agenda

BARCELONA: Escape room: supera un procés de selecció
L'Anna Bosch ens explicarà com va trobar feina fa uns pocs anys, però no ho farà de manera convencional. Ha preparat un repte contra-rellotge per tal que descobreixis com ho va fer i quines accions van resultar clau. Un taller amb ritme d'ESCAPE ROOM, on els enigmes seran les accions clau per a la recerca de feina i on, al final, descobriràs els tres secrets més ben guardats de l'Anna. Jugues amb nosaltres? Inscripcions obertes a les sessions del 16 de gener, el 14 de febrer i el 14 de març.
Llegiu-ne més
TÀRREGA: Concert de Reis amb la Coral Sant Sadurní i Polifònica de l’Urgell (Àries i Cors Famosos d’Òpera, Sarsuela i Musicals)
Obres de Mozart, Verdi, Puccini, Bernstein, Lloyd Weber, Bizet i RM Valls. Direcció de Patrick Valls i Àngel Sans. Tàrrega culmina el cicle cultural de Nadal amb un brillant concert dedicat a populars àries d’òpera, fragments de sarsuela i moments antològics dels grans musicals del segle XX. 13 de gener.
Llegiu-ne més
TARRAGONA: Cicle Instants de Teatre
Representacions teatrals de textos literaris amb la companyia TeclaSmit Teatre, resultat del Taller d’Interpretació Escènica de Text (TIET). 11 i 25 de gener.
Llegiu-ne més
TORROELLA DE MONTGRÍ: Exposició 'PAUSA'
“Pausa” és una exposició inèdita creada a mida pel Museu de la Mediterrània. L’exposició és un recull de diverses obres i suports que defineixen el treball de Jordi Mitjà. Fins al 4 de febrer.
Llegiu-ne més
DELTEBRE I L'AMETLLA DE MAR: 19è Concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre
Els ajuntaments de Deltebre i de l’Ametlla de Mar volen posar en valor els atractius turístics les Terres de l'Ebre, així com el bo i millor de la gastronomia i cultura de la zona. Cal enviar les fotografies abans de l'11 de gener.
Llegiu-ne més
Twitter JoventutcatFacebook JoventutcatImprimeix
Alta Baixa Contacte

No hay comentarios: