jueves, 30 de abril de 2020

Tocs de llengua Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística Abril 2020 #197

Política Lingüística dona suport al Premi ARA de Còmic en Català
El diari ARA, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, i la col·laboració de Norma Editorial, convoca la primera edició del Premi ARA de Còmic en Català amb l'objectiu de potenciar la presència de la llengua catalana en els nous gèneres de no-ficció que estan sorgint en el còmic adult.
Poden optar al premi autors i autores de qualsevol nacionalitat majors de 18 anys. Les obres han de ser originals i inèdites (no publicades prèviament en forma de llibre, en línia, ni serialitzades en revistes), estar retolades en llengua catalana, tenir un mínim de 8 pàgines i un màxim de 14 i ser obres de no-ficció (aquesta categoria inclou el gènere periodístic, l’assagístic, el biogràfic i l’històric).
El premi a l’obra guanyadora, únic i indivisible, serà de 10.000 euros. També hi haurà dos premis a obres finalistes, cadascun amb una dotació de 750 euros. El premi no podrà ser declarat desert i el veredicte del jurat serà inapel·lable.
Llegiu-ne més

llengua.gencat.cat-tocs de llengua/any-2020/tocs-197

No hay comentarios: