jueves, 19 de noviembre de 2020

NOTÍCIES - Servei de Suport al dol del Ponent

 

CANVI DE LOCAL A TÀRREGA
A partir d'aquest mes de novembre ens  hem traslladat al Centre d'Entitats de Tàrrega (Carrer del Segle XX, 2) on podrem atendre les famílies alguns dilluns i divendres del mes. Us recordem que sempre cal programar una cita prèviament. 
Per tal de fer un millor aprofitament dels recursos hem hagut de deixar el despatx del carrer Sant Joan, 28. Així que recordeu que a partir d'ara ens trobareu al Centre d'Entitats. Truqueu-nos al telèfon 639 610 603 per més informació sobre els dies i les hores disponibles. 
MOLLERUSSA: Dimecres, 11 de novembre
Aquest dimecres oferim atenció individual a les persones en dol a la sala 5 de l'Amistat, a Mollerussa de 9 a 14h. El 19 d'octubre es farà el grup de suport al dol i cada quinze dies es mantenen també els ReInicia, grups d'ajuda mútua per afrontar més saludablement els problemes que ocasionen la pandèmia.  
GUISSONA: Dijous, 12 de novembre
Ja es pot reservar cita prèvia per ser atès o atesa a Guissona. Ens trobareu a la segona planta de la Biblioteca de 10 a 14h. però recordeu que cal reservar hora! 
BALAGUER: Divendres, 13 de novembre
Ja es pot reservar cita prèvia per ser atès o atesa a Balaguer. Si coneixes algú que està en dol i creus que pot necessitar suport en el seu procés, pots compartir la informació. Hi serem al Consell Comarcal de 9 a 14h. però recordeu que cal reservar hora!
CERVERA: Consultar data
Un cop al mes seguim atenen les famílies en dol a Cervera, gràcies a l'acord de col·laboració amb el Consell Comarcal de la Segarra. Si vols més informació de quan hi serem, pots trucar-nos al 639610603 o per correu a info@suportaldol.org
LLEIDA: De dilluns a divendres
A LLeida continuem amb l'activitat habitual, sessions individuals, entrevistes d'acollida i grups de suport al dol. No obstant això, hem intensificat l'activitat online perquè tothom pugui ser atés sempre que ho necessiti. 
Twitter
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2020 Servei de Suport al Dol de Ponent, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?

No hay comentarios: