jueves, 3 de diciembre de 2009

Butlletí de les Families nº 8

Diumenge, 22 de novembre de 2009 - 09:00h
Immigració - Acció Social
El Departament d’Acció Social i Ciutadania convoca el concurs "Som Catalunya. País de convivència"

El termini de presentació de treballs restarà obert fins al 9 de desembre

Inclou 12 premis que consistiran en activitats d’aventura i allotjaments de cap de setmana


La Secretaria per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania ha convocat el concurs “Som Catalunya. País de convivència” emmarcada en el primer aniversari del Pacte Nacional per a la Immigració i que es vincula a la campanya institucional promoguda a principis de 2009. L’objectiu és sensibilitzar al conjunt de la ciutadania sobre la importància de mantenir la cohesió social, a més a més, de promoure la convivència entre cultures i la reflexió sobre el fet migratori que impregna i ha impregnat la nostra societat al llarg de la història.

La iniciativa recollirà les vivències i experiències compartides entre persones de diferents orígens. Entre d'altres, pretén recollir dibuixos, narracions, fotografies o vídeos que demostrin la diversitat cultural, en entorns propers i habituals, que ensenyin com la convivència i la integració és la tònica general de la quotidianitat a Catalunya.

La presentació podrà ser a títol individual o per parelles, segons les sis categories de participació. Hi haurà un total de 12 premis que consistiran en activitats d'aventura o allotjament de cap de setmana en un hotel, en funció de la modalitat. El termini per presentar treballs acabarà el 9 de desembre i la participació està oberta a totes les persones que viuen a Catalunya, ja siguin estudiants, professores i professors o ciutadans en general.

Els concursants poden aconseguir els impresos de sol·licitud a les dependències del Departament d'Acció Social i Ciutadania o bé a la pàgina web de la Secretaria per a la Immigració. Les propostes s’hauran de fer arribar a la seu de la Secretaria (C/ Gravina, 1. 08001 de Barcelona) abans del termini indicat.

Els premis es lliuraran durant l’acte institucional en motiu del Dia Internacional del Treballador Migrant i del primer aniversari del Pacte Nacional per a la Immigració, que tindrà lloc el 19 de desembre al Parlament de Catalunya.

Bases i sol·licituds: http://www.gencat.cat/benestar/pdf/som_catalunya09.pdf

22 de novembre de 2009

No hay comentarios: