lunes, 21 de diciembre de 2009

Butlletí Jove Cat - núm 85

Catalunya vs Argentina
La selecció de Catalunya s'enfrontarà contra la selecció Argentina al Camp Nou. El 22 de desembre no ets pots perdre aquest espectacle. Descomptes amb el Carnet Jove.
Torna el Festival Mil·lenni
Arriba amb més d'una trentena de concerts programats com el d'Antonio Orozco, el 21 de desembre. També podràs veure en directe a Love of Lesbian, Joss Tone, Marlango, rosana, entre d'altres. T'aconsellem consultar el calendari!
Circ de Nadal a Vilanova i la Geltrú
La companyia Always Drinking Productions presenta 'Cabaret quina barra!' és un espectacle on es barregen vàries disciplines artístiques com el teatre, el circ, la dansa i la música. Els dies 19, 20, 26, 27 de desembre i 2, 3 de gener del 2010.
Continua el Festival Mil·lenni de Barcelona
Encara queden molts concerts en els que pots participar, ritmes i tendències per seguir. Les actuacions més properes no necessiten gaires presentacions com Fangoria. Consulta el calendari i tria el teu concert!
Per Nadal, Pastorets!
Per arrodonir les festes de Nadal cal anar al teatre per gaudir dels Pastorets. A molts pobles de Catalunya s'hi fan representacions, aquí tens la llista.
'La trama celeste' l'exposició de la Sala d'Art Jove
Zeyno Pekünlü, Guim Camps, i el col·lectiu 'lamalavista' són els joves artistes responsablees d'aquesta exposició on tot gira a l’entorn del joc i les relacions entre aparença i realitat i reflexions a l’entorn el funcionament del sistema de l'art. Fins al 15 de gener.

No hay comentarios: