viernes, 21 de diciembre de 2012

# 160 Butlletí Per estar al dia dels temes que t'interessen!


# 160
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 20 de desembre de 2012 Imprimeix | Butlletins anteriors
Tingueu molt bones festes de Nadal i una millor entrada al 2013!

Sumari

  • Jove.cat

:: No t'ho perdis!

Principiants a la neu
Enguany la neu s'ha avançat a l'hivern i ja fa algunes setmanes que podem gaudir de l'esport blanc més fred. Treiem els esquís de l'armari, mirem la meteo i consultem al Jove.cat les novetats: el forfet de temporada 'A tota neu 5.0' que et permetrà esquiar a cinc estacions catalanes. A més, el programa 'Escapa't a la neu' de la Xanascat i les promocions 2x1 del Carnet Jove t'ho posaran molt fàcil!
Amunt

:: Actualitat

Ciències, Tecnologia i Matemàtiques: és l’acrònim de CTM. I és també l’àmbit d’ensenyaments superiors que defugiu la majoria de joves catalans, segons coincideixen darrerament molts estudis. Malgrat que molts alumnes teniu un bon expedient acadèmic i un domini tecnològic sòlid, seguiu percebent les carreres de matemàtiques, ciències i enginyeries o els cicles superiors vinculats a les TIC com a massa difícils. I no les trieu.
Quins records tens de les joguines amb què jugaves quan eres petit/a? Potser et miraves amb cert delit la cuineta de fusta que tenia una germana o una cosina o potser haguessis preferit la pilota de futbol al mallot de ballet. Fins i tot, potser tens el record d’haver-t’ho passat molt bé jugant amb altres nens i nenes quan de la mà de la imaginació barrejàveu tot tipus de jocs, joguines, nines i ninots.
Desembre és un mes que sembla especialment indicat per demostrar la nostra solidaritat. Hi ha persones, però, que mantenen aquesta vocació de servei de forma altruista durant tot l’any. I per retre homenatge a tots els voluntaris i les voluntàries, el 5 de desembre ha estat declarat Dia Internacional del Voluntariat. Vols conèixer alguns dels projectes solidaris i de voluntariat en què pots col·laborar?
Amunt

:: Propostes

Ens sembla que les tecnologies seran un dels regals estrella aquestes festes, però potser algunes tecnologies en comptes d'ajudar-nos a avançar ens comencen a fer retrocedir...
O a la Universitat d’Stanford, o a la Universitat d’Edinburgh i a moltes més universitats de prestigi d’arreu del món? Des de cursos de seguretat digital fins a cursos sobre la història del món o psicologia, trobaràs cursos de totes les disciplines i especialitats. No t’ho creus? Continua llegint i t’ho expliquem.
De vegades desitgem amb intensitat allò que no tenim, però ens en cansem o oblidem ràpidament quan ja ho tenim. Segur que a casa teva tens joguines que van ser objecte de desig i que ara ja no fas servir, oblidades en l’obscuritat d’un calaix o un bagul. Però aquestes joguines encara tenen prou vida i energia per tornar a il·lusionar a altres nens i nenes.
El grup Amelie ha acompanyat els nostres reporters preferits a gaudir durant tot un dia dels avantatges que ofereix el Carnet Jove.
El telèfon mòbil ha passat de ser un estri per a snobs a una eina indispensable per la majoria de vosaltres. I les aplicacions (“apps”) ja són les protagonistes de la major part de l’activitat que hi duem a terme. Anima't a votar a la nostra enquesta a Facebook per la millor aplicació, segons el teu punt de vista, és clar.
Amunt

:: Agenda

Amunt

No hay comentarios: