martes, 20 de febrero de 2018

Butlletí e-Escoles Verdes Programa Escoles Verdes Departament de Territori i Sostenibilitat. ISSN 2014-4059 Febrer 2018 #106

Butlletí
e-Escoles Verdes
Programa Escoles Verdes
Departament de Territori i Sostenibilitat. ISSN 2014-4059
Febrer 2018 #106
"Sigues tu el canvi que vols veure en el món"
Mahatma Gandhi.
Nou mapa de centres educatius de la Xarxa Escoles Verdes
El web del Programa Escoles Verdes incorpora com a novetat un mapa amb l’eina InstaMaps que permet identificar, localitzar i disposar d’informació de tots els centres educatius que formen part de la Xarxa d’Escoles Verdes. Us animem a consultar-lo i si trobeu alguna errada en relació amb el vostre centre, ens ho feu saber a escolesverdes.tes@gencat.cat
Llegiu-ne més

Us expliquem

 
Finalitza la primera fase del procés participatiu de revisió del PEV
La direcció del Programa Escoles Verdes finalitza aquest mes de febrer les 7 sessions del procés participatiu que van començar al gener per tot el territori amb els representants dels centres de recursos pedagògics. A partir del mes de març començaran les sessions de treball amb una representació del professorat. Us mantindrem informats.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Noves formacions del Projecte Rius i servei comunitari
Amb l’objectiu de donar impuls als projectes de servei comunitari d’àmbit ambiental i en el marc del PEV hem organitzat sessions de formació teoricopractica sobre el Projecte rius com a projecte de servei comunitari. A finals de març, s’oferirà als centres de secundària del Baix Llobregat i durant el mes d’abril, als centres dels territoris del Gironès, Maresme, Terres de l’Ebre i la Segarra. Per a més informació, us podeu adreçar a escolesverdes.tes@gencat.cat i als CRP del vostre territori.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
VI Conferència Catalana del Projecte Tinguem Cura del Planeta
El 27 de febrer es reuniran a la Casa del Mar de Barcelona 120 joves i 40 professors de 30 de centres de secundària de la XESC. Aquest projecte pretén afavorir l’intercanvi i el coneixement sobre les problemàtiques ambientals més enllà del mateix territori i la connexió amb les problemàtiques ambientals globals.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Les Escoles actuen

 
Plantada d’esqueixos i llavors a l’Escola Vedruna Sagrat Cor de Tarragona
L’alumnat de primer cicle de primària va plantar esqueixos i llavors en unes llaunes de conserva decorades i transformades en les torretes que donen vida al jardí Màgic de l’escola.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Carnaval amb material reciclat a l’Escola Montessori de Rubí (Vallès Occidental)
Dos projectes importants per a l’escola, el Magnet i el Programa d’Escoles Verdes, es donen la mà amb la decoració del carnaval sobre la base de material de rebuig i sobre la temàtica dels robots.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
II Calçotada de l’escola La Sardana de Badia (Vallès Occidental)
El 31 de gener, a l’hora del pati, es va celebrar la II Calçotada de l’escola amb la col·laboració del pares i mares de l’escola. Els calçots del nostre hort ja estaven a punt després de la implicació de tots els nens i nenes que cada dia han dedicat el seu temps de lleure a tenir-ne cura i calçar-los.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recursos

 
Programa Escola Refugi per apropar la situació dels refugiats
L’ONG Open Cultural Center ha elaborat aquest Programa per apropar la realitat que actualment estan vivint les persones refugiades als infants i joves a través de tallers, xerrades i material pedagògic per a les escoles.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Exocat: sistema d'informació de les espècies exòtiques de Catalunya
Base de dades que recopila, endreça i fa disponible tota la informació sobre l'estat actual, el risc futur i la capacitat de resposta a les espècies exòtiques a Catalunya.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom

Enllaços d'interès

Alta Baixa Contacte Butlletins anteriors
ISSN: 2014-4059
logo_generalitat

No hay comentarios: