|
|
|
Destaquem
|
Cadena de valor de la carn de porc |
Dins del document anual anomenat Observatori del porcí trobem un apartat dedicat exclusivament a l’anàlisi de la cadena de valor de la carn de porc.
En aquest sentit, hem de destacar que al 2018 el valor final d’una canal de porcí venuda al consumidor (4,672 €/kg canal) s’explica pel valor afegit en cada una de les fases de la cadena de la carn, això és: producció (34,49%), sacrifici-especejament (19,69%), gestió majorista (22,91%), gestió minorista (22,91%) i impostos (8%). |
|
|
|
|
|
Estadístiques del Departament
|
Full de conjuntura agrària |
Informació setmanal dels preus de mercat dels principals productes dels sectors agrari, pesquer i ramader a Catalunya.
Full número 1.316. Setmana del 9 al 15 de setembre de 2019 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Observatori del boví de llet i de carn
|
Document tècnic de conjuntura del sector lleter a Catalunya |
Document tècnic mensual d'anàlisi del sector boví lleter a Catalunya, que té com a finalitat principal assenyalar o detectar les tendències del mercat per part dels diferents agents que el conformen (productors, transformadors i distribuïdors).
Agost de 2019 |
|
|
|
|
|
|
Servei d'Estadística i Preus Agroalimentaris |
|
|
|
|
|
|
|
|
Avís legal: La ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica. |
|
|
|
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario