miércoles, 11 de diciembre de 2019
InfoACSA Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària Departament de Salut Novembre 2019 #168
InfoACSA
Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Departament de Salut
Novembre 2019 #168
Jornada Gestió d’alertes. Compartint l’experiència
Amb més de 140 assistents entre representants del sector alimentari i del control oficial la Jornada va comptar amb la participació de l’administració, del sector elaborador i del sector de la distribució.
Llegiu-ne més
Novetats
Pocs avenços fins a la data en la lluita de la UE contra la resistència als antimicrobians
Llegiu-ne més
Benestar de les aus durant el sacrifici
Llegiu-ne més
Avaluació ràpida dels riscos per a la salut relacionats amb la presència de MOAH en fórmules infantils i de continuació
Llegiu-ne més
Noves recomanacions pel consum de peix per presència de mercuri de l'AESAN
Llegiu-ne més
Col·laboració entre l’ASPCAT i l’ONG nepalesa Dream Nepal
Llegiu-ne més
Inauguració de la setena nevera solidària a Catalunya
Llegiu-ne més
Setmana mundial de resistència als antibiòtics
Setmana Mundial de Conscienciació sobre l’ús dels antibiòtics
Llegiu-ne més
Ús responsable dels antibiòtics en la producció animal
Llegiu-ne més
Què causa la resistència als antimicrobians?
Llegiu-ne més
Una correcta higiene de les mans impedeix que les infeccions es propaguin i redueix la necessitat d’antibiòtics
Llegiu-ne més
Fals mite: Les persones, en menjar carn d’animals que han pres antibiòtics, hi adquireixen resistència
Llegiu-ne més
Publicacions
Microplàstics i nanoplàstics en la cadena alimentària
Llegiu-ne més
Saps quina informació et donen els envasos?
Llegiu-ne més
La problemàtica del perclorat i el clorat
Llegiu-ne més
Com es treballa per garantir una correcta aplicació dels productes fitosanitaris?
Llegiu-ne més
Mapa de Perills. Octubre 2019
Llegiu-ne més
Legislació
Recull de la normativa en seguretat alimentària, novembre 2019
Llegiu-ne més
Nous continguts màxims de la citrinina
Llegiu-ne més
Valors de referència per a cloramfenicol, nitrofurans i verd malaquita
Llegiu-ne més
Control de la presència d'acrilamida en determinats aliments
Llegiu-ne més
Nous continguts màxims per a l’àcid erúcic
Llegiu-ne més
Alertes
Alertes sobre al·lèrgies i intoleràncies
Llegiu-ne més
Alerta per Listeria monocytogenes en un lot de Mini Blinis comercialitzat per ALDI
Llegiu-ne més
Resum RASFF, octubre 2019
Llegiu-ne més
Actes i jornades
XII Jornada de seguretat alimentària i administració local
Transparència i seguretat alimentària
Llegiu-ne més
Propers actes i jornades
Llegiu-ne més
Canal Salut
Agència de Salut Pública de Catalunya
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
ACSA Respon
Baixa
Butlletins anteriors
Avís legal
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Entrada más reciente
Entrada antigua
Inicio
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario