viernes, 6 de marzo de 2009

Butlletí de l`Institut Català de les Dones- núm. 23

Licitacions

Consell Nacional de Dones de Catalunya

Serveis
Atenció a les dones

Suport per als ens locals

Centre de documentació

Publicacions

Exposicions itinerants

Activitats formatives

Ajuts i subvencions

Guia d'associacions i entitats

Cercador d'expertes

Àmbits temàtics
Associacionisme i participació

Cultura, comunicació i TIC

Educació

Premi a la millor imatge commemorativa del Dia Internacional de les dones
L’ICD organitza anualment el Premi a la millor imatge commemorativa del Dia Internacional de les dones que enguany s’ha convocat sota el lema "Què celebrem cada 8 de març?". L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar els treballs de creació que facin visible la participació de les dones en tots els àmbits de la societat.
El Jurat ha concedit el guardó a la proposta presentada per Gina Bailén, que ha presentat una composició basada en icones que representen dones participant en diferents tipus de tasques. El Jurat, format per persones expertes en art i disseny gràfic, ha valorat la capacitat de la imatge guanyadora de reflectir les aportacions de les dones.
La imatge guanyadora es difondrà amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones en format bàner i amb postals que seran distribuïdes a través d’ens locals, centres educatius, centres cívics i biblioteques, entre d'altres punts de difusió. El premi està dotat amb 3.000€ i un diploma.
Mencions especials
També s'han concedit dues mencions especials de 500€ cadascuna, als treballs presentats per Marta Porta, i Carme Baltà i José Armando Terrero.
L’exposició dels treballs presentats es podrà visitar a la seu de l’ICD (Pl. Pere Coromines 1, Barcelona) fins el dia 20 de març. Horari: de dilluns a dijous, de 9.00 a 17.30 hores i divendres de 9.00 a 14.00 h.
Aquestes iniciatives es troben incloses en els objectius del Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat de Catalunya 2008-2011 un total de 561 actuacions per incidir en la consecució dels canvis necessaris que han de permetre una relació més equilibrada entre dones i homes en tots els àmbits.
Cartells premiats

No hay comentarios: