viernes, 1 de agosto de 2014

# 178
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Dijous, 31 de juliol de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors
Passeu molt bon estiu!
(Ens retrobem al setembre)

Sumari

  • Jove.cat
  • Commemoració del Tricentenari dels fets de 1714
 

:: No t'ho perdis!

Els fans musicals. Passat i present
El fenomen fan, expressió d’una passió, l'admiració i d’un suport incondicional als artistes i a la seva música no és un fenomen nou, existeix des que existeix l’art i els/les artistes. Ara però, els fans poden gaudir i tenir moltes més satisfaccions que temps enrere.

Les noves tecnologies han canviat dràsticament la forma d’interactuar i relacionar-se dels artistes i els seus fans. Vols saber-ne més?
Amunt
 

:: Actualitat

Què és el wwoofing?
D’entrada et pot sonar al lladruc d’un gos anglès, però no va per aquí el tema. O potser sí, perquè segur que te’n trobes de gossos. Sigui com sigui, aprofitem la coincidència de dos esdeveniments, que Barcelona és enguany la capital del voluntariat i també que la FAO (l’Organització per a l’Agricultura i l’Alimentació de les Nacions Unides) ha proclamat el 2014 l’Any Internacional de l’Agricultura Familiar, per explicar-te en què consisteix aquest tipus de voluntariat especialitzat en agricultura ecològica i sostenible.

Segueix llegint i hi trobaràs tots els detalls.
Amunt
 

:: Propostes

SABIES QUE... Si perds les maletes tens dret a reclamar
Molts viatges ideals s'acaben convertint en un malson si les maletes no arriben al destí esperat. A l’avió, a l’autobús, al vaixell o al tren, pot ser molt útil saber quins passos cal seguir quan es perd l’equipatge.

Què cal fer quan es viu una d’aquestes situacions? Quines indemnitzacions tenim dret a rebre?
ENTRE TU I JO. A l'estiu... sang calenta, cap fred
Les últimes dades sobre l’augment de la Sida i altres malalties de transmissió sexual indiquen una certa relaxació en els nostres hàbits sexuals. A l'estiu, més que mai, no podem abaixar la guàrdia, perquè qui sap el que l'estiu ens té reservat.

Sigui com sigui cal viure’l i gaudir-lo amb seny, perquè l’endemà la vida continua.
DOSSIER ESPECIAL. Un estiu practicant esport
Qualsevol època de l’any és bona per practicar esport. Tot i la calor, l’estiu és l’època ideal per aprofitar els esports que es practiquen a l’aire lliure ja sigui a la platja, al mar o a la piscina o a la muntanya: totes les variants del surf i del submarinisme, la varietat d'esports a la sorra de la platja, els que es practiquen en rius i, fins i tot, algun que et farà volar.

N’hem fet un recull per si vols provar coses noves durant aquest estiu que comença. Ja t'has animat?
I TU, QUÈ EN PENSES? Amors en la distància
Fins fa no gaire els joves que marxaven a l’estranger ho feien per fer un Erasmus, un curs d’idiomes o per treballar a l’estiu. Les circumstàncies actuals estan empenyent molts joves a sortir fora del seu país per trobar una feina estable i mirar el futur amb optimisme. Però aquesta decisió pot tenir efectes de llarga durada i incidir directament en les relacions amoroses i els plans de futur de les parelles.

Has tingut alguna relació amorosa a distància? Mantindries una relació d’aquest tipus? Qui penses que hi perd més, qui se’n va o qui es queda?
QUEDEM. L’estiu és un festival (Agost)
Sol, calor, platja, muntanya, tot això és l’estiu, però també música, molta música per gaudir dels nombrosos festivals que se celebren al llarg de tot l’estiu.

En aquesta edició del “Quedem” tindreu problemes per escollir d’entre la gran quantitat d’opcions que us proposem. Així que no us talleu i “quedeu” en tots els que pugueu.
Amunt
 

:: Agenda

No hay comentarios: