jueves, 22 de noviembre de 2018

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Novembre 2018 #184

BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Novembre 2018 #184

Notícies

 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
Altres notícies
L’educació en el lleure commemora els 125 anys de Colònies de Vacances a Catalunya
El Consell del Patrimoni Històric de l’Estat s’ha pronunciat favorablement perquè la llengua de signes catalana sigui declarada manifestació del patrimoni cultural immaterial
Llegiu-ne més

Agenda

Voluntariat per al Gran Recapte 2018
El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.  Es realitzarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre.
Llegiu-ne més
Congrés Activa’t per la salut mental: més enllà del pilotatge
Congrés que se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre a Barcelona on es presentarà els resultats avaluats dels quatre anys del projecte "Activa't per la Salut mental".
Llegiu-ne més
XIV Congrés d'Infància Maltractada
Congrés que es realitzarà el 22, 23 i 24 de novembre a Barcelona per debatre i reflexionar sobre l’actualitat dels infants víctimes de violència i maltractament amb l'objectiu de donar-los visibilitat.
Llegiu-ne més
Jornades d’ètica "Dret a la sexualitat de les persones amb discapacitat"
Jornades organitzades per la Fundació Pere Mitjans que tractaran sobre el dret a la sexualitat de les persones amb discapacitat. Es realitzaran el 22 i 23 de novembre a Barcelona.
Llegiu-ne més
Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2019.
Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

 
Diálogos Cyrulnik y Capdevila
Capdevila entrevista el psiquiatra i psicoanalista Cyrulnik en una conversa que gira al voltant de la infància, la resiliència, el trauma, l’humor i la superació. Les diverses qüestions ètiques, pedagògiques i epistemològiques que exposa Cyrulnik reflecteixen el seu pensament filosòfic i científic sobre la vida.
Llegiu-ne més
shadow bottom
La transmisión intergeneracional de la pobreza: factores, procesos y propuestas para la intervención
La transmissió intergeneracional de la pobresa (TIP) és el factor de risc de patir en l’edat adulta una situació similar de pobresa a la viscuda en la infància i l’adolescència. L’obra incideix en el seu abordatge per posar fi a aquesta greu dinàmica social que combina diversos factors socioeconòmics potencialment transmissors, com són el nivell d’estudis, la situació laboral i la renda generacional.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Historia del pueblo gitano en España
L’obra vol donar a conèixer els moments claus de la història del poble gitano a Espanya des del segle XV fins als nostres dies defugint els estereotips i llocs comuns, amb l’objectiu de combatre’n l’exclusió i contribuir al seu reconeixement social i cultural.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

 
Arrels Localitzador
Aplicació que permet a la ciutadania avisar de la presència de persones dormint al carrer per ajudar a conèixer quin és l’estat de la situació del sensellarisme.
Llegiu-ne més
shadow bottom
TwitterFacebookImprimeix
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2013-3871

No hay comentarios: