miércoles, 7 de noviembre de 2018

Butlletí Jovecat Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General de Joventut Octubre 2018 #217

Butlletí Jovecat
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Direcció General de Joventut
Octubre 2018 #217
Coneixes el Pla d’actuació de les polítiques de joventut 2017-2020? Nova secció al jove.cat!
El Pla d’actuació de les polítiques de joventut 2017-2020 (PAPJ 2017-2020) és l’instrument que concreta les prioritats del Govern de la Generalitat de Catalunya en matèria de Joventut i planteja les actuacions a desplegar durant aquest període per a la consecució dels objectius establerts al Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020 (PNJCat 2020).
El PAPJ 2017-2020, s’articula en set grans reptes, l’eix instrumental de suport que recull les línies d’actuació que desplega la Generalitat per a acompanyar el desenvolupament de les polítiques (recerca, suport a ens locals, difusió i relacions internacionals) i tres iniciatives transversalsque cal abordar de manera integral: la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (formada pels Punts d’Informació Juvenil i les Oficines Joves); el programa Garantia Juvenil; i la mobilitat internacional i el retorn jove. T'ho expliquem!
Llegiu-ne més

Actualitat

 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom

Agenda

BARCELONA I IGUALADA: Zoom Festival
El Festival de Ficció televisiva d’Igualada és el primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell internacional que se celebra a l’estat espanyol. Acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curtmetratges, premis, convidats i professionals del sector de la petita pantalla. Del 20 al 25 de novembre.
Llegiu-ne més
LLEIDA: JazzTardor, XXV Festival de Jazz de Lleida
Festival dedicat a oferir al públic el bo i millor de la música de jazz, amb una personalitat marcadament eclèctica que li permet programar concerts de cadascun dels estils vigents del gènere, siguin històrics o de rabiosa actualitat. Fins a l'1 de desembre.
Llegiu-ne més
TARRAGONA: Xerrada, Heroïnes en construcció!
Amb aquesta conferència descobrirem com s'han construït les heroïnes i els referents heroics femenins: quines qualitats destaquen, quines funcions compleixen, què ens permeten visualitzar i què oculten o quines transformacions de llibertat i igualtat impulsen. 8 de novembre.
Llegiu-ne més
GIRONA: Festival Úniques
Vuit propostes de teatre i música protagonitzats íntegrament per dones, com Chenoa, Mont Plans, Antonia San Juan, la Húngara, Beth o Azúcar Moreno. Fins al 2 de desembre.
Llegiu-ne més
FLIX: Exposició 'Flix a la Batalla de l'Ebre'
En el marc de les X Jornades de Patrimoni Històric, i amb motiu del 80è aniversari de la Batalla de l'Ebre, exposició 'Flix a la Batalla de l'Ebre'. Fins al 25 de novembre.
Llegiu-ne més
Twitter JoventutcatFacebook JoventutcatImprimeix
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2014-2447

No hay comentarios: