jueves, 7 de marzo de 2019

27a Mostra Internacional Films de Dones - Vaga Feminista del 8 de març

Un any més la Mostra s'adhereix a la Vaga Feminista del 8 de març per reivindicar una representació d'allò femení conduïda per les dones i no per l'hegemonia patriarcal.
DeeDee Halleck en persona traça a Pensadora: DeeDee Halleck el recorregut pels més de trenta anys que ha dedicat a l'activisme en defensa d'una televisió lliure i independent. Un programa per a tots i totes aquelles que creieu en la potencialitat del mitjà televisiu malgrat el seu segrest per les grans corporacions.

Comencem amb el taller de guerrilla audiovisual, impartit per la mateixa Halleck, al que us podeu inscriure aquí.

Amb la col·laboració d'Arxius OvniFestival Loop i La Caníbal
La cinquena edició de Documentalistes llatinoamericanes ha estat un èxit rotund. En parlem al blog, on podeu trobar les converses que vam mantenir amb les directores, María ÁlvarezGretel Marín i Tiziana Panizza, a més de les intervencions d'Anna Petrus i Paola Lagos.

Col·labora Casa Amèrica Catalunya i Cinemes Girona.
 
Anar al blog
Més informació a www.mostrafilmsdones.cat

Consulteu l'arxiu històric de films i realitzadores a arxiu.mostrafilmsdones.cat
Seguiu-nos a
Subscriviu-vos al butlletí
Baixa del butlletí
dracmagic.cat
drac.info@dracmagic.cat
Sant Pere Mitjà 66
08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 216 00 04 
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. La Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals (Drac Màgic) és la responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@dracmagic.cat. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@dracmagic.cat o fent clic aquí.

© 2019 Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals



No hay comentarios: