viernes, 24 de mayo de 2019

Mostrafilmsdones. - La Mostra gira els ulls cap a la joventut amb Claire Simon -


Monogràfic Claire Simon: les hores del pati
A la Filmoteca de Catalunya a partir del 5 de juny

Visita als espais de l’educació formal a través dels films documentals que Claire Simon els hi dedica al llarg de la seva filmografia. Les relacions entre infants al pati, les confessions adrenalíniques, així com les primeres solitudsals passadissos de l’institut i l’entrada a un món universitari elitista i liberalsón algunes de les experiències que podrem veure en aquestes pel·lícules. La directora, a més d'acompanyar-nos durant totes les projeccions, impartirà la master class Tens una història entre mans? gratuïta i amb inscripció prèvia.
 
Més informació
Hermína Týrlová: món petit, fotograma a fotograma
A la Filmoteca de Catalunya els 8 i 9 de juny

De la seixantena de pel·lícules en stop-motion que conformen la filmografia de la directora i productora txeca Hermína Týrlová en rescatem cinc a les sessions familiars de la Mostra de primavera i estiu. La seva gran habilitat a l’hora de dotar de vida a objectes de la quotidianitat per explicar petites històries animades i la simplicitat del seu treball transformen aquestes sessions en una delícia per al públic infantil, però també per a totes les persones apassionades de l'animació.
El Projecte Arxipèlag 2019 convida a cineastes, crítiques i artistes visuals a participar en l'homenatge a Carolee Schneemann, Barbara Hammer i Agnes Varda i així contribuir a la construcció d’un arxipèlag genealògic del cinema fet per dones. 
A només una setmana de tancar la convocatòria El vídeo del minut la Mostra llença una crida a per convidar a totes les dones a compartir allò que el menjar implica en les seves vides en format audiovisual. 

Amb al suport de la Diputació de Barcelona, la Filmoteca de Catalunya i la col·laboració de La Bonne. Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.
 
Més informació a www.mostrafilmsdones.cat

Consulteu l'arxiu històric de films i realitzadores a arxiu.mostrafilmsdones.cat
Seguiu-nos a
Subscriviu-vos al butlletí
Baixa del butlletí
dracmagic.cat
drac@dracmagic.cat
Sant Pere Mitjà 66
08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 216 00 04 
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. La Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals (Drac Màgic) és la responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@dracmagic.cat. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@dracmagic.cat o fent clic aquí.

© 2019 Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals


















No hay comentarios: