miércoles, 5 de agosto de 2020

El Museu Nacional , un espai segur



Sabem que són temps estranys i incerts, per això et volem agrair la rebuda que ens has donat. Ha estat una tornada intensa de preparatius i reptes, però teníem ganes de tornar a veure't traspassar aquesta porta, i ha valgut la pena! 
 
Més serveis que mai per facilitar-te la visita
I ara que ja tenim aquí l'estiu et proposem que gaudeixis no només de l'art sinó també de l'entorn natural que ofereix Montjuïc.

Hem treballat per millorar i augmentar els serveis, així que per fer-t'ho fàcil hem ampliat els horaris de cap de setmana, tens un bus llançadora gratuït que surt des de la plaça d'Espanya i que et porta a tots els museus del parc, i si vols fer un mos pots agafar un pícnic al bar de la nostra Terrassa Fresc.
Nicolau Raurich. Barcelona 1909.
Museu Nacional d'Art de Catalunya, Barcelona
Al Museu t'hi esperem amb una col·lecció revisitada i enriquida per propostes d'artistes contemporanis com Son d'oriol vilapuig i Nuar l'espai d'Aurèlia Muñoz, i les intervencions de les joves creadores Èlia Llach amb Croquis inconcret o Anna Dot, que després de tres mesos de tancament i en col·laboració amb els alumnes de l'Institut Maria Espinalt de Barcelona ens ha rebut amb Fuga sonora. Obertura
I si en vols més...

També pots aconseguir una entrada única per als 6 principals museus d'art de la ciutat. Amb el passaport Articket et beneficiaràs d'un 2×1 fins a finals de mes i tindràs una selecció de rutes i itineraris d'art per Barcelona. Redescobreix el plaer de visitar la teva ciutat i els seus millors museus, els teus museus!
Una experiència segura i confortable

Treballem cada dia per adaptar-nos a les normatives de prevenció de la Covid-19. Ens agradarà veure't i rebre't amb totes les mesures de seguretat necessàries perquè puguis gaudir de l'experiència d'una manera segura i confortable.
mesures de seguretat i sanitàries
I quan vinguis, no oblidis compartir la teva experiència amb nosaltres!
Facebook
Link
Pinterest
Twitter
YouTube

No hay comentarios: