lunes, 3 de agosto de 2020

Servei de Suport al Dol de Ponent - noticies

Aquest dijous comencem a Mollerussa el nou projecte Reinicia, amb grups d'ajuda mútua per una millor adaptació a les dificultats de la situació actual provocada per la COVID-19
El dol és el procés psicològic que fa la persona per adaptar-se als canvis vitals importants, en especial quan aquest canvi comporta una pèrdua. La situació viscuda des del mes de març deguda a la COVID-19, és plena de pèrdues, per la mort de persones estimades però també pel propi confinament i els projectes vitals aturats en molts casos. Per això hem agafat el mateix model d’acompanyament en el dol i l’adaptem a l’espai Reinicia que gestionarem com a grups d’ajuda mútua. 
Cal aprendre a conviure amb la incertesa i les situacions canviants. Cal crear espais de seguretat on desenvolupar la capacitat d’adaptació de es persones. Això serà l’espai Reinicia.
Les persones que hi participen en aquests grups trobaran suport, comprensió, un lloc on expressar emocions  i també on compartir recursos i estratègies per tirar endavant en aquesta situació canviant e incerta.
A part de l'Espai Reinicia, a Mollerussa oferim acompanyament en el dol, individual i grupal una vegada al mes.  
Twitter
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2020 Servei de Suport al Dol de Ponent, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

No hay comentarios: