jueves, 13 de agosto de 2015

.xarxafeminista.org

Bon Estiu Feminista!!!


Aquest Estiu a la Xarxa Feminista fem vacances a l’Agost.
Ens veiem al setembre amb energies i forces renovades per continuar amb els nostres reptes i somnis feministes!!!

Us desitgem un Bon Estiu Feminista ple de plaer i descans…
    
 

Jornades Feministes 2016: “Radical-ment Feministes”



Radical-ment  feministes – JORNADES FEMINISTES 2016
La Xarxa Feminista i  Ca la Dona hem iniciat amb il·lusió i responsabilitat l’organització d’una gran trobada de tots els feminismes sota el lema “Radical-ment feministes”, els dies 3, 4 i 5 de Juny del 2016, a Barcelona. Han de ser unes jornades que totes sentim nostres. Unes jornades obertes i flexibles on la diversitat de pensaments, de sentirs, de fers, d’identitats i d’opcions s’hi trobin convocades i còmodes. Unes jornades per a crear espais físics, mentals i simbòlics que visualitzin tota la riquesa que constitueixen els feminismes.
És per això que hem obert un blog que volem compartir amb totes vosaltres, per visualitzar aquest procés ampli i obert. Totes, dones, lesbianes i trans, estem convocades!!! El 2016 no podem fallar!!!
Preparar una gran trobada de tots els feminismes només pot ser fruit de l’empenta, la il·lusió, la voluntat, la força i el treball de totes per donar-hi forma i sentit.
CAL QUE ENS IMPLIQUEM DES D’ARA PERQUÈ EL PROCÉS
ESDEVINGUI PARTICIPATIU I DINÀMIC!!!
Adhereix-te i participa! Des del blog o directament des dels següents enllaços

Les Jornades Feministes 2016 seran de TOTES o no seran!
… I entre totes les hem de preparar!

    
 

Alerta feminista!!!

25 D’ABRIL, presentació pública a Barcelona de  #ALERTA FEMINISTA
     Un món just mai no s’esdevindrà sense una transformació feminista 
El proper 25 d’abril es farà un ACTE PUBLIC  a  Barcelona per  la presentació de # ALERTA FEMINISTA. La convocatòria es a les 12h, al Pou de la Figuera.
Durant l’acte hi hauran intervencions i estan previstes també actuacions 
#ALERTA FEMINISTA, es una declaració que ha estat signada per més de 600 dones (activistes de moviments i espais feministes, de moviments socials, de espais i moviments de creativitat cultural, candidatures, vagues, crides, processos, partits, o sindicats…..) amb un missatge clar cap a totes aquelles persones que estan a favor d’un canvi radical, que volen construir una societat més justa, i és que: Ara SI que toca!. Un món just mai no s’esdevindrà sense una transformació feminista. La nova política continuarà sent vella política si és patriarcal. Estem fen una crida a la participació de les dones de difusió a les xarxes per aconseguir que la campanya sigui massiva.
El llegat feminista és clar i plural i divers però cal que formi part del llegat polític de totes i tots. Amb aquesta crida volem remoure i promoure que els feminismes i les feministes han de formar part del canvi de manera troncal, els hi hem de donar visibilitat…i l’oportunitat de canviar el món per a totes i tots. 
Vivim amb esperança i preocupació aquests processos de canvi. Hi som ara, hi érem abans. Tenim propostes i tenim l’experiència, l’energia i els coneixements per a dur-les a terme. I ara també és la nostra oportunitat de canvi.
Les raons que donen força a aquesta ALERTA FEMINISTA són clares: ja hem vist massa vegades com propostes que semblen transformadores acaben deixant de banda els feminismes i a les feministes. 
#AraTocaFeminisme, #RadicalitatEsFeminisme 
Betlem C.Bel (mòbil  605372084)   Maria Rodó  (mòbil  687407065)
    
 
- See more at: http://www.xarxafeminista.org/#sthash.ebzl5BHT.dpuf

No hay comentarios: