viernes, 29 de enero de 2016

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Gener 2016 #145

BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Gener 2016 #145

Notícies

El Govern reestructura el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
El nou Departament, que dirigeix la consellera Dolors Bassa, agrupa les competències d’ocupació i de l’anterior àrea de Benestar Social i Família.
Llegiu més
shadow bottom
Col·laboració amb el món local
Signat l’Acord marc 2016-2019 per a la coordinació i col·laboració entre la Generalitat i les entitats municipalistes en matèria de serveis socials, programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat.
Llegiu més
Altres notícies
Llegiu més

Novetats DIXIT

Dossier temàtic "Lectura fàcil"
Recull dels principals manuals i directrius per a elaborar materials en format de lectura fàcil.
Llegiu més
shadow bottom
Selecció de novetats bibliogràfiques
Llistat de les darreres adquisicions dels centres de documentació DIXIT: publicacions, revistes i material audiovisual.
Llegiu més
Properes conferències DIXIT
Llegiu més

Agenda

Curs "Introducció al disseny i la impressió en 3D aplicats a l'entorn de la discapacitat i l'autonomia personal"
Curs introductori per a professionals dels àmbits socials, sanitaris i educatius a la utilització de la tecnologia de la impressió en tres dimensions per confeccionar eines individualitzades que facilitin l'autonomia funcional de les persones amb les que treballen. Tindrà lloc a Vic del 3 al 24 de febrer de 2016.
Llegiu més
8a Jornada sobre la Xarxa a Debat
Jornada organitzada per l'Associació Catalana de Professionals de Salut Mental i la Fundació Congrés Català de Salut Mental amb l'objectiu de reflexionar sobre els canvis socials i els mites que genera l’expectativa de la societat en relació als professionals de la xarxa de salut mental. Tindrà lloc el 26 de febrer a Barcelona.
Llegiu més
I Congrés de violència masclista de l'ICAB
L'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza els dies 3 i 4 de març un congrés per tractar la violència masclista i la protecció de les dones que la pateixen des del punt de vista d'aquesta professió.
Llegiu més
Càpsula "La figura professional de les educadores i educadors socials a les biblioteques"
Les biblioteques del Bon Pastor i Trinitat Vella J. Barbero de l’Ajuntament de Barcelona compten amb professionals de l'educació social amb l’objectiu d’adaptar-se a l'ús popular que en el darrers anys estan adquirint les biblioteques. Aquesta càpsula pretén explicar les funcions d'aquests educadors socials, les problemàtiques a resoldre i les oportunitats que sorgeixen. L'activitat està organitzada pel Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya i tindrà lloc el 14 d'abril a Barcelona.
Llegiu més
V Congrés del Tercer Sector Social
Organitzat per la Taula del Tercer Sector, aquest V Congrés se celebrarà del 7 al 10 de juny de 2016 a Barcelona sota el lema "Créixer socialment". Els objectius principals són enfortir la identitat i els valors del tercer sector social i enfortir l’aliança amb els poders públics i els altres agents socials. Fins al 19 de febrer es poden enviar propostes de participació. 
Llegiu més

Publicacions

El gemelo solitario
L’autor reflexiona sobre els “bessons solitaris”, persones que han nascut soles però que van compartir mesos de gestació amb un bessó.
Llegiu més
shadow bottom
Bulimia nerviosa
Manual per donar resposta a les necessitats dels familiars per afrontar i tenir cura de qui pateix bulímia. També dóna suport i consells per a la cura de les persones cuidadores.
Llegiu més
Anatomia de la pobresa a Catalunya
Llibre que diagnostica la pobresa i ofereix claus per trobar solucions i fixar mesures protectores en l’estat del benestar. 
Llegiu més
shadow bottom
ISSN: 2013-3871| Dipòsit legal: 

No hay comentarios: