martes, 19 de enero de 2016

Com vas acabar l'any? Com es presenta aquest? NUSaltres ens acomiadem del 2015 i donem la benvinguda al 2016

Com vas acabar l'any? Com es presenta aquest? NUSaltres ens acomiadem del 2015 i donem la benvinguda al 2016 tot fent teatre per lluitar contra el masclisme, la transfòbia i el ciberbullying, implicant la comunitat educativa en els projectes sòcio-educatius, mostrant la combinació de recerca i acció a la defensa d'una tesi doctoral, creant xarxa i explicantNUS de cara enfora, inaugurant l'Escola de Teatre de les Oprimides i compartint una mica de NUS per dins
Fent teatre per a lluitar contra el masclisme, la transfòbia i el ciberbullying
Foto Yago Partal
2015. Hem actuat una trentena de vegades per Catalunya, Balears, Galícia i Madrid amb És de Conya?, i hem estrenat La Perruca.
2016.
 
Difondrem l'espectacle M'agrada sobre estereotips de gènere i orientació vocacional de cara al 8 de març, i estrenarem #1000likes, sobre Assetjament i Ciberassetjament, amb unaaplicació mòbil per interactuar amb els i les joves al pati de butaques (amb el suport de l'ICUB). Si vols més informació, contacta'ns


Implicant tota la comunitat educativa en els projectes sòcio-educatius
Foto Flor Aliberti
2015Professionals i joves de diverses comarques van explorar el patriarcat, el gènere i les violències, per a canviar conjuntament allò que no ens agrada al project "Jo Mai Mai" (amb el suport de la Diputació de Barcelona). Volem continuar amb l'aposta per  implicar tota la comunitat educativa. 
2016. Tenim un nou projecte integral sobre assetjament. Si tens interès en aplicar-lo al teu context, posa't en contacte amb nosaltres

Mostrant la combinació de Recerca i Acció: NUS a la defensa d'una Tesi!
L'Andrea Calsamiglia, de l'equip de NUS, presenta la seva tesi " De la Violència a l'Amor, i del Jutjat al Teatre Social. Un viatge a partir de la Llei 1/2004, de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere" el 25 de gener a les 16h. Esteu convidats/es a assistir!
Creant xarxa i explicantNUS de cara enfora
2015. Hem fet xarxa amb companyies de teatre (Virus), entitats d'Educació i Gènere, la Plataforma contra les Violències de Gènerei projectes d'Economia Social i Solidària (estArterFESC2015Pam a Pam). Hem estat a la Mostra d'IgualadaFira Mediterània i Fira d'Economia Solidària. Hem sortit al Latituds (Canal 33sobre emprenedoria col.lectiva, i  "Per què triar estArter?".
Inaugurant l'Escola de Teatre de les Oprimides amb La Xixa Teatre i Fil a l'Agulla
2015. Hem dissenyat el projecte de l'Escola de Teatre de les Oprimides, juntament amb La Xixa Teatre i Fil a l'Agulla
2016. Inaugurem l'escola el 18 de gener amb el curs "Del desig a l'acció: eines del teatre de les oprimides", amb les places completes!!
Compartint una mica de NUS per dins
2015. hem fet processos creatius en residència artística a La Farinera, hem incorporat gent a l'equip, som a l''Escola de l'IGOP com a projecte en acollidaLabCoop ens ha acompanyat a nivell tècnic. 
2016.  El nostre propòsit d'any nou és fer-nos sòcies de la Xarxa d'Econonmia Solidària
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

No hay comentarios: