miércoles, 14 de septiembre de 2016

InfoJustícia Departament de Justícia Setembre 2016 #138

InfoJustícia
Departament de Justícia
Setembre 2016 #138

El Govern posa en funcionament el Programa d'identificació genètica de desapareguts durant la Guerra Civil i la dictadura franquista
El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, el conseller de Salut, Antoni Comín, i el conseller de Justícia, Carles Mundó, van presentar el Programa d’identificació genètica, amb l'objectiu de constituir una base de dades amb els perfils genètics dels familiars dels desapareguts i una altra amb els perfils genètics de les restes òssies exhumades.
El programa permetrà dur a terme un encreuament exhaustiu de perfils genètics per establir-hi relacions de parentiu.
Podeu veure el vídeo de la notícia alTelenotícies migdia.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Les escoles públiques comencen el curs amb 8.000 pupitres i cadires fabricats a la presó
Els interns del Centre Penitenciari Ponent han fabricat els nous 8.000 pupitres i cadires que les escoles públiques de Catalunya necessitaven per començar el curs. De la producció d’aquest mobiliari escolar se n’han fet càrrec els penats que estan en nòmina al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), l’empresa pública del Departament de Justícia que proporciona feina i formació als interns que compleixen condemna a les presons de Catalunya. Aquest és el cinquè curs que el CIRE produeix mobiliari escolar per al Departament d’Ensenyament.
Llegiu-ne més
La borsa d'interins dels jutjats donarà prioritat als titulats en FP de l'àmbit jurídic
La borsa d’interins per treballar als jutjats de Catalunya premiarà els aspirants amb el títol de gestió administrativa, un cicle formatiu de grau mitjà que acredita la formació teòrica i pràctica necessària per fer de tramitador processal. Els candidats que disposin del títol accediran directament a la llista de funcionament, que és on s’apunten els que ja han treballat als jutjats i la primera a la qual es recorre quan hi ha falta d’efectius.
Llegiu-ne més

Enllaços


Contacte Alta Baixa
ISSN: 2014-2218| Dipòsit legal: 14104-2012
Departament de Justícia

No hay comentarios: