viernes, 9 de septiembre de 2016

Tocs de llengua Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística Setembre 2016 #70

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Setembre 2016 #70
:: 'Connecta't al català', nova oferta formativa del Consorci per a la Normalització Lingüística
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix aquesta tardor un ampli ventall de cursos per a adults. La programació ‘Connecta’t al català’ inclou cursos de tots els nivells, des de l’inicial fins al superior (C2), que es poden fer de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats. També s’hi inclouen cursos especialitzats per a sectors professionals i càpsules formatives d’aspectes concrets per millorar l’expressió oral i escrita, i activitats per practicar fora de l’aula, entre les quals destaca el programa Voluntariat per la llengua. La inscripció es farà durant tot el mes de setembre i fins a mitjan octubre. El web del CPNL disposa d’un cercador de cursos que permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.
Els 22 centres de normalització lingüística, en els 146 punts d’atenció del CPNL, cobreixen l’oferta  dels diferents nivells de llengua: inicial, elemental, bàsic, intermedi, suficiència i superior, en les modalitats presencial, en línia (mitjançant la plataforma Parla.cat) i combinada.
Els cursos generals de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Si es superen, s’obté un certificat oficial que té correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786| Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya

No hay comentarios: