IX Workshop d'avaluació del risc a la cadena alimentària. Riscos emergents en els productes del mar
En aquest Whorkshop s’han tractat noves dades sobre perill ja coneguts, com els virus entèrics i s'han avaluat els riscos emergents derivats de noves biotoxines marines biotoxines marines, com la ciguatera i derivats de la tecnologia, com la presència a l'ambient marítim de nanopartícules
Jornada de presentació del Reglament (UE) 2017/625 relatiu als controls oficials
Aquesta jornada es va realitzar com a una oportunitat d’intercanvi d’informació i de valoració conjunta amb la participació de tots els protagonistes en el control oficial.
Així mateix, s’ha obert un fòrum perquè pugueu fer arribar les vostres reflexions, valoracions o qualsevol aportació amb referència a les qüestions exposades en la jornada.
L’EFSA ha establert un nivell d'ingesta segura per a l'àcid glutàmic i glutamats utilitzats com a additius alimentaris
L’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha reavaluat la seguretat dels glutamats utilitzats com a additius alimentaris i ha establert un nivell d'ingesta segura.
El Dia Mundial de les Zoonosis se celebra cada 6 de juliol. Per evitar el risc de contagi hem de rentar-nos sovint les mans i seguir una higiene adequada, així com manipular els aliments de manera segura.
La Comissió institucional de l'Agencia Española de Seguridad Alimentaria (AECOSAN) ha aprovat aquest document que té l'objectiu d'aclarir certs aspectes de la legislació en matèria d'higiene alimentària.
Aquest Consell té l’objectiu d’analitzar i debatre els reptes de caire social, ambiental, empresarial i tecnològic als quals ha de fer front el sector agroalimentari català, perquè s’abordin de forma participada, previsora, eficaç, equilibrada i sostenible.
La gestió del coneixement del Departament de Salut, ha elaborat aquest document com a part del projecte Xarxa de Neveres Solidàries, que té com a principal repte la lluita contra el malbaratament alimentari.
Document que té com a finalitat recollir i harmonitzar els requisits de seguretat i d’higiene dels aliments que han de complir les entitats socials que intervenen en la donació dels aliments en les diverses modalitats.
No hay comentarios:
Publicar un comentario