lunes, 17 de septiembre de 2018
InfoACSA Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària Departament de Salut Agost 2018 #153
InfoACSA
Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Departament de Salut
Agost 2018 #153
Venda directa de llet crua de vaca
La llet crua sempre s'ha de bullir abans de consumir-la, s'ha de mantenir a 4ºC i s'ha de consumir abans dels 3 dies següents d'ençà de comprar-la.
Llegiu-ne més
Consells de seguretat alimentària
Guarda els aliments a la nevera
Les elevades temperatures i el temps transcorregut entre que es prepara el menjar i es consumeix poden afavorir el creixement microbià i causar una toxiinfecció alimentària.
Llegiu-ne més
No consumeixis begudes energètiques simultàniament amb alcohol
La cafeïna no és antagonista dels efectes de l’alcohol i emmascara els símptomes de l’embriaguesa.
Llegiu-ne més
Si vols congelar aliments, fes-ho amb seguretat
El congelador l’hem de mantenir a
−18ºC
o menys.
Llegiu-ne més
Consells per menjar amb seguretat musclos, petxines, ostres i altres bivalves
Es desaconsella totalment, recol·lectar els teus propis musclos, cloïsses, cargols, pegellides o pellerides...
Llegiu-ne més
Què fa l'administració per fer front a la resistència als antimicrobians?
Infografia.
Llegiu-ne més
Legislació
Recull de la normativa en seguretat alimentària, agost 2018
Llegiu-ne més
La Comissió autoritza cinc productes modificats genèticament per a ús alimentari i pinsos
Llegiu-ne més
Etiquetatge facultatiu de l'oli d'oliva
Llegiu-ne més
Receptes
Boles d'arròs i algues
Recepta sense llet, ou i gluten
Llegiu-ne més
Alertes
Alertes i notificacions
Llegiu-ne més
Actes i jornades
Canal Salut
Agència de Salut Pública de Catalunya
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
a.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Entrada más reciente
Entrada antigua
Inicio
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario