lunes, 17 de septiembre de 2018

InfoACSA Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària Departament de Salut Agost 2018 #153

InfoACSA
Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Departament de Salut
Agost 2018 #153
Venda directa de llet crua de vaca
La llet crua sempre s'ha de bullir abans de consumir-la, s'ha de mantenir a 4ºC i s'ha de consumir abans dels 3 dies següents d'ençà de comprar-la.
Llegiu-ne més

Consells de seguretat alimentària

 
Guarda els aliments a la nevera
Les elevades temperatures i el temps transcorregut entre que es prepara el menjar i es consumeix poden afavorir el creixement microbià i causar una toxiinfecció alimentària.
Llegiu-ne més
shadow bottom
No consumeixis begudes energètiques simultàniament amb alcohol
La cafeïna no és antagonista dels efectes de l’alcohol i emmascara els símptomes de l’embriaguesa.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Si vols congelar aliments, fes-ho amb seguretat
El congelador l’hem de mantenir a −18ºC o menys.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Consells per menjar amb seguretat musclos, petxines, ostres i altres bivalves
Es desaconsella totalment, recol·lectar els teus propis musclos, cloïsses, cargols, pegellides o pellerides...
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
shadow bottom

Receptes

 
Boles d'arròs i algues
Recepta sense llet, ou i gluten
Llegiu-ne més
shadow bottom

No hay comentarios: