martes, 16 de octubre de 2018

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Octubre 2018 #182


BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Octubre 2018 #182

Notícies

 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
Altres notícies
El conseller Chakir el Homrani compareix al Parlament per abordar l’arribada de menors migrats sense referents familiars a Catalunya
Treball, Afers Socials i Famílies i FGC presenten una campanya contra l’LGBTIfòbia
El Govern aprova la memòria de l'Avantprojecte de llei per fomentar la mediació en conflictes familiars
Treball, Afers Socials i Famílies promou l'accés a la universitat a gitanos i gitanes
Joventut obre la convocatòria Art Jove 2019, formada per 16 premis i 6 beques per a projectes artístics de producció, mediació i intercanvi internacional
Llegiu-ne més

Novetats DIXIT

 
shadow bottom

Agenda

22è Fòrum FEDAIA
Espai de trobada per debatre i intercanviar opinions per millorar l’atenció a la infància i a l’adolescència en situació de vulnerabilitat. L'edició d’enguany es titula "Quan la vida fa mal abans d'hora. L'abordatge del dolor en la infància i l'adolescència" i tindrà lloc el 18 i 19 d'octubre de 2018.
Llegiu-ne més
4a Jornada en Atenció Centrada en la Persona (ACP)
La jornada, organitzada per ACRA i que tindrà lloc el 18 d'octubre de 2018, serà un espai d’intercanvi de coneixements, reflexió i innovació per a tot el sector d’atenció a la dependència i la gent gran.  
Llegiu-ne més
V Jornada Tècnica de Prevenció i d'Atenció a Adolescents en Risc
"Adolescents, drogues i noves tecnologies: què ens enganxa?" és el títol d’aquesta nova edició on es parlarà del risc de la població infanto-juvenil de patir addiccions de comportament i a substàncies psicoactives.
Llegiu-ne més
Programa ENFEINA'T
Programa de contractació laboral temporal i d’acompanyament a la inserció de persones en situació d'atur de llarga durada. El termini de sol·licitud finalitza el 15 d’octubre de 2018.
Llegiu-ne més
Subvencions per realitzar accions de millora de l'ocupació i la inserció laboral dels col·lectius en risc o situació d'exclusió social
El termini de sol·licituds finalitza el 15 d’octubre de 2018.
Llegiu-ne més
Subvencions per al finançament dels Projectes Singulars
L'objectiu és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. El termini de sol·licitud finalitza el 15 d’octubre de 2018.
Llegiu-ne més
Programa Consolida't
Programa de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom a Catalunya. El termini de sol·licitud finalitza el 16 d’octubre de 2018.
Llegiu-ne més
Programa d'orientació i acompanyament a la inserció
El termini de sol·licituds finalitza el 18 d’octubre de 2018.
Llegiu-ne més
Ajuts per a famílies amb infants
Ajut per a les famílies en què hagi tingut lloc el naixement, adopció, tutela o acolliment d'un o més infants per tal de prevenir situacions de vulnerabilitat. El termini per presentar sol·licituds és d'un mes, a comptar des de l'endemà de la data de naixement de l'infant.
Llegiu-ne més
Programa Treball i Formació
El termini de sol·licituds finalitza el 23 d’octubre de 2018.
Llegiu-ne més
Subvencions a projectes singulars, la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes aracoop, per al foment de l'economia social i del cooperativisme
El termini de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2018.
Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

 
Experiencias innovadoras y buenas prácticas en Educación Social
Mostra d’accions i pràctiques d’èxit en el camp de l’educació social que donen visibilitat a la tasca actual i futura desenvolupada pels professionals d’aquest àmbit. Recull experiències concretes sobre inserció sociolaboral, formació i oficis, gent gran, educació social feminista, intervenció amb menors, etc. 
Llegiu-ne més
shadow bottom
Habilitats socials a la feina
Manual en lectura fàcil adreçat a persones amb dificultats de comprensió lectora (persones nouvingudes, amb trastorns d'aprenentage, etc.) per orientar-los en la cerca de feina i per tenir una bona experiència laboral. 
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
El hombre que no deberíamos ser: la revolución masculina que tantas mujeres llevan siglos esperando
L’autor reflexiona sobre el patriarcat i el rol masculí al nostre ideari cultural a partir de diversos tipus de masculinitats: l’home poderós, l’home absent, l’home violent, l’home dominant, l’home depredador, l’home precari, l’home esclau i l’home invulnerable. També presenta les claus revolucionàries per a un nou tipus d’home per tal d’assolir un futur igualitari, on homes i dones tinguin les mateixes quotes de poder, en una societat justa i incloent.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

 
#reconeixementFISS: Activitats formatives amb reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials
Treball, Afers Socials i Famílies concedeix aquest reconeixement a aquelles activitats que tinguin per objectiu contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.
Llegiu-ne més
shadow bottom
TwitterFacebookImprimeix
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2013-3871
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

No hay comentarios: