martes, 30 de octubre de 2018

dracmagic.cat -

El 25N, donem la volta als estereotips!
TALLER
Remoure el trap
La música trap es caracteritza sovint pels seus continguts explícitament masclistes. Aquest taller, conduït pel grup de trap feminista Las VVitch, proposa una revisió crítica de les narratives d'aquest estil musical i una resposta creativa a través dels seus propis codis.
 
TALLER
Dones i espai públic
Desmuntem els mites i tòpics sobre l'experiència femenina al carrer a partir dels debats feministes al voltant dels usos de l’espai públic presents a les pantalles a través del cinema i la nova televisió.
CINEFÒRUM
Tódalas mulleres que coñezo
(Xiana do Teixeiro, 2018)
Un film en tres actes. Tres converses entrellaçades i intergeneracionals al voltant de les vivències a l’espai públic de diverses dones. Un cinefòrum per a evidenciar la violència estructural contra les dones i el mite de la igualtat de gènere.

 
Tota la programació
Per a més informació i inscripcions:
inscripcions@dracmagic.cat o al telèfon 93 216 00 04

També ens trobareu a:
Donar-se de baixa

dracmagic.cat
drac.info@dracmagic.cat
Sant Pere Mitjà 66
08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 216 00 04 
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. La Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals (Drac Màgic) és la responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@dracmagic.cat. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@dracmagic.cat o fent clic aquí.

Copyright © 2018 Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals

No hay comentarios: