Ha arribat la temporada de recol·lecció de bolets, però, cal vigilar: algunes espècies són tòxiques i molt perilloses. El desconeixement i el fet de confondre-les amb espècies comestibles d’aspecte semblant fan que es produeixin intoxicacions, algunes fins i tot mortals. Si no estàs segur de la comestibilitat d’un bolet, no te’l mengis.
L’EFSA revisarà les dades publicades des de desembre de 2012, el punt final de l'última avaluació de BPA de l'EFSA, seguint el protocol científic per a l'avaluació de riscos de BPA , i després es debatrà durant un workshop públic.
Aquest informe proporciona una visió profunda de l'activitat del RASFF al llarg de l'any 2017. Les dades sobre les notificacions dels Estats membres són analitzades i presentades per països, tipus d'aliment i tipus de risc.
L’1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de la gent gran. Des de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), volem participar en aquest dia amb consells de seguretat alimentària.
Aquest document va dirigit als professionals de la restauració per ajudar-los a complir amb l’obligació d’informar al consumidor sobre la presència de substàncies o aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies.
No hay comentarios:
Publicar un comentario