martes, 11 de octubre de 2016

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Octubre 2016 #158

BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Octubre 2016 #158

Notícies

Reunió del Ple del Consell General de Serveis Socials
La consellera Bassa destaca el paper cabdal d'aquest òrgan de participació en la construcció de les polítiques públiques.
Llegiu-ne més
shadow bottom
El Consell de Relacions Laborals aprova impulsar la introducció de mesures concretes sobre el temps de treball remunerat a la negociació col·lectiva
Llegiu-ne més
La consellera Dolors Bassa situa els drets dels infants com una prioritat del govern en la Taula Nacional de la Infància de Catalunya
Llegiu-ne més
shadow bottom
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies crea la Xarxa d'Ateneus Cooperatius per enfortir l'economia social i cooperativa
Llegiu-ne més
Altres notícies
Llegiu-ne més

Novetats DIXIT

Selecció de novetats bibliogràfiques
Llistat de les últimes novetats en publicacions, revistes i material audiovisual dels centres de documentació DIXIT.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Properes conferències DIXIT
El recolzament a l’entorn comunitari per a les persones amb dany cerebral adquirit i les seves famílies
Vic, 26 d'octubre de 2016
 
Llegiu-ne més

Agenda

Curs "La diversitat religiosa a Catalunya. Conceptes i criteris d’aplicació"
El curs, que tindrà lloc a Lleida i a Barcelona entre octubre i novembre, ofereix la possibilitat de conèixer les diverses religions que estan establertes a Catalunya i les seves característiques principals.
Llegiu-ne més
7a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya
La 7a Setmana RSC, que s’inicia el 19 d’octubre, es fixa com a gran objectiu seguir treballant en la conscienciació envers la responsabilitat social a l’empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient.
Llegiu-ne més
Curs "Superar l'adversitat: la personalitat resistent"
A causa de l’increment de les situacions precàries en els últims anys, el personal sociosanitari afronta una major tensió en la seva vida laboral. El 21 d’octubre la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya ofereix aquest curs que estudia la personalitat resistent i ofereix l’estructura necessària per adquirir-la.
Llegiu-ne més
Ajuts a la recerca en qualitat democràtica DEMOC2016
La Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya obre aquesta convocatòria d’ajuts. Està adreçada a les universitats que formen part del sistema universitari català i a les entitats públiques o privades de Catalunya sense finalitat de lucre que tinguin la recerca com una de les seves activitats principals.
Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

Els serveis socials especialitzats des de la perspectiva de l'atenció centrada en la persona
Recull de 75 casos de bones pràctiques en l'àmbit d'atenció centrada en la persona, que ha estat coordinat i redactat per tècnics del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a partir d’una experiència formativa duta a terme l’any 2013.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Els anys guanyats: Jordi Molas, converses
En aquesta obra es recullen catorze diàlegs sobre l’amistat, la il·lusió, les emocions i la felicitat entre Jordi Molas i persones del seu entorn. Reflexions al voltant de l’accident que el va deixar tetraplègic i el van obligar a plantejar-se la vida des d’una altra perspectiva.
Llegiu-ne més
Treball social amb gitanos
Recull d'escrits, projectes i programes d'intervenció social amb gitanos que va portar a terme la sociòloga Carme Garriga Boadella. Els textos han estat compilats i presentats en format de llibre en homenatge a l’autora.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2013-3871| Dipòsit legal: 
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

No hay comentarios: