jueves, 13 de octubre de 2016

InfoJustícia Departament de Justícia Octubre 2016 #140

InfoJustícia
Departament de Justícia
Octubre 2016 #140

El Departament de Justícia retorna aquest novembre la totalitat de la paga extra del 2012 als treballadors dels jutjats
Els treballadors dels jutjats de Catalunya recuperaran amb la nòmina de novembre la totalitat de la paga extra del 2012, una retribució que van perdre per ordre del Govern espanyol. Per fer-ne possible la restitució, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya desemborsarà 9,6 milions d’euros.
El conseller Carles Mundó ha destacat que l’ingrés de l’import pendent permet «passar pàgina a les retallades».
Llegiu-ne més
Entra en funcionament la Secció Territorial de la Fiscalia a Amposta
Els quatre jutjats d’Amposta tenen una secció pròpia de la Fiscalia des del 3 d’octubre, que és quan va entrar en funcionament la Secció Territorial d’Amposta de la Fiscalia Provincial de Tarragona, ubicada a la primera planta de l’edifici judicial d’Amposta (carrer Montells, s/n).
Llegiu-ne més
shadow bottom
El Centre Penitenciari Ponent exhibeix per primera vegada una sèrie d’obres en sis mòduls del centre
Traspassar els murs a través de la cultura és l’objectiu de l’exposició "In/Out" que es fa al Centre Penitenciari Ponent, en la qual deu artistes, sis de Lleida, exhibeixen les seves obres, per primera vegada, en sis mòduls del centre. Els interns podran gaudir d’aquesta mostra fins al proper 30 d’octubre, quan l’exposició es traslladarà als Serveis Territorials de Cultura a Lleida perquè la resta de ciutadans pugui visitar-la.
Llegiu-ne més
Espais d'actualitat 2016: cicle de conferències sobre criminologia i execució penal
El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada inicia, amb el títol Espais d’actualitat, el cinquè cicle de conferències d’actualització en criminologia i execució penal. Les dues primeres conferències seran 'De la teoria a la pràctica: idees per millorar la intervenció amb infractors', a càrrec de Peter Raynor, i 'El trastorn límit de la personalitat: com incideix en la conducta infractora?’, a càrrec de Daniel Vega, i tindran lloc el 18 i el 25 d’octubre respectivament.
La inscripció en línia es pot fer fins a tres dies abans de la conferència.
Llegiu-ne més

Enllaços

Contacte Alta Baixa
ISSN: 2014-2218| Dipòsit legal: 14104-2012
Departament de Justícia

No hay comentarios: