miércoles, 5 de octubre de 2016

Butlletí Jovecat Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General de Joventut Setembre 2016 #201

Butlletí Jovecat
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Direcció General de Joventut
Setembre 2016 #201
Ja et pots apuntar al cau o a l’esplai!
Ha començat l’escola, les activitats extraescolars, els deures i la rutina, però entre tantes obligacions, també hi ha temps per al lleure. Una de les millors maneres d’aprofitar-lo i passar-s’ho be és apuntar-se a algun dels 525 centres d’esplais i 223 agrupaments escoltes actius que hi ha a Catalunya. Véns?
Llegiu-ne més

Actualitat

Torna la campanya “Escena 25”
Si tens entre 18 i 25 anys, fins al 31 d'octubre pots apuntar-te a la campanya Escena 25 i gaudir fins al novembre del teatre, la dansa, la música o el circ a preus especials, d'entre 3 i 10 euros.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Apunta't al càsting del nou espot del Carnet Jove!
Es cerquen joves per protagonitzar la campanya publicitària de 2017 del Carnet Jove de Catalunya. El termini per inscriure's a la convocatòria acaba el 30 de setembre. Afanya't!
Llegiu-ne més
Les aplicacions, nova eina per trobar la teva pròxima feina
Als mètodes tradicionals de tota la vida, als portals d’ofertes laborals o a les xarxes socials, s’afegeix una nova opció per ajudar-nos en la feixuga feina de cercar feina: les aplicacions mòbils.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Marca la diferència amb el teu currículum
Hi ha molts joves a la recerca de feina, en molts casos, la primera feina. T’oferim alguns recursos per fer que el teu currículum destaqui sobre la resta i marqui la diferència.
Llegiu-ne més
Activa’t en competències digitals gratuïtament!
Google ofereix formació gratuïta en competències digitals mitjançant el seu programa “Activa’t” amb cursos presencials i en línia. T’actives?
Llegiu-ne més
shadow bottom
Properes convencions d'emprenedoria arreu d'Europa
El mes d’octubre es celebraran a Brussel·les i a diferents universitats europees l’Unconvention 2016 Grow Global i la SEC2U - Startup Europe Comes to Universities, dues cites importants si tens l'emprenedoria al cap.
Llegiu-ne més
Guies de conversa universitària, l’app per fer-te entendre arreu del món
Si ets nouvingut/da a Catalunya o has marxat a estudiar a una universitat estrangera i encara no domines l’idioma, l’app de les Guies de Conversa Universitària et dóna un cop de mà per fer-te entendre i guanyar seguretat.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Clic 2016, el Fotoperiodisme Jove ja té guanyadors
"Un dia a Idomeni" de David González, fotoreportatge, "Essence du Bénin" de Lautaro Bolaño, audiovisual, i "A place to live" de David González, beca fotoperiodística, han estat els guanyadors de l'edició d'enguany del concurs Clic de Fotoperiodisme Jove.
Llegiu-ne més
Cinc titulars del Carnet Jove comencen una estada de pràctiques formatives a TV3
Els beneficiaris de les Beques Carnet Jove de grafisme, caracterització, ambientació, muntatge musical i vestuari, gaudiran d’un any d’estada formativa en pràctiques remunerades a diferents departaments de TV3.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Catalunya necessita socorristes
A Catalunya encara es troben àmbits amb un clar dèficit de professionals, fins i tot, en sectors aparentment tant saturats com el turístic. Sabies que manquen socorristes?
Llegiu-ne més
Necessites trobar un nou allotjament?
Amb l'inici de curs moltes persones han de fer tràmits per trobar un nou allotjament. Si t'has cansat de llegir anuncis i de navegar per la xarxa sense resultat, no ho donis per perdut!
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recursos que t'interessen

Estades de pràctiques en institucions europees
Al "Manual de pràctiques a les institucions europees i a altres actors internacionals" trobaràs tota l'oferta d'estades de pràctiques programades per a diferents períodes adreçades a universitaris, graduats o no.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Beques i ajuts a la formació
Totes les administracions amb competències educatives a Catalunya tenen programes de suport econòmic o subvencions als estudiants, la Unió Europea, els ajuntaments, l'administració de l'Estat espanyol i el Govern de la Generalitat de Catalunya. Informa-te'n!
Llegiu-ne més
Internet segura per a menors i joves
Descobrir materials pràctics sobre seguretat a Internet et resultarà més senzill que mai amb el nou web d'Internetsegura.cat. Adaptat a qualsevol dispositiu, i amb la informació més dinàmica i adaptada a diversos públics: pares i mares, joves i educadors.
Llegiu-ne més
shadow bottom
De viatge, protegeix les teves fotos
Viatjar és una de les activitats que més fotos genera, i a més ho fa de llocs i moments que difícilment es tornaran a repetir. Per evitar ensurts i disgustos, et proporcionem una sèrie de recomanacions per minimitzar riscos amb el teu equip fotogràfic.
Llegiu-ne més
FesCAT, l'aplicació mòbil de les festes populars de Catalunya
Aplicació mòbil que inclou una xarxa social per informar-se dels programes d'esdeveniments de les festes populars de Catalunya, àlbum de fotos per compartir i comentar, xat intern per conèixer gent nova i estar en contacte amb les vostres amistats, programes de totes les festes populars amb ubicació a un mapa incloent guia GPS, geolocalització per arribar els esdeveniments que us interessi sense perdre-us pel camí i informació immediata mitjançant alertes, notificacions i notícies.
Trobaràs aquesta aplicació i més informació sobre fires i festes a Catalunya a la secció de Cultura del Jove.cat.
Llegiu-ne més

Agenda

TOT EL TERRITORI: IV Premis al Voluntariat Universitari
L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és reconèixer, donar suport i promoure la tasca dels joves universitaris que col·laboren en projectes de voluntariat.
El termini per a la presentació de candidatures als premis estarà obert fins al 31 d'octubre.
Llegiu-ne més
DIVERSOS MUNICIPIS DEL BARCELONÈS: Campanya Treballar a l'hivern
Del 3 al 31 d’octubre el Barcelonès s'omplirà d'activitats dirigides a donar-te informació, eines i recursos per millorar les teves habilitats a l’hora de trobar feina i per facilitar-te l’accés al mercat laboral, especialment en el període hivernal quan les empreses reforcen la seva contractació de temporada.
Llegiu-ne més
TÀRREGA: 17a Fira del Medi Ambient
La fira de l'ecologia, la qualitat de vida i les energies renovables.
1 i 2 d'octubre
Llegiu-ne més
CAMBRILS: Cursa “El camí de la solidaritat”
Projecte sense ànim de lucre amb uns principis socials i lúdics que tenen com a finalitat sensibilitzar i solidaritzar la població cambrilenca envers col·lectius en risc d’exclusió. La cursa se celebrarà el dia 1 d'octubre a les 18.00 h.
Llegiu-ne més
AMPOSTA: 26a Festa de la Sega
Com cada any, per la tardor, el Delta és d'un bonic color daurat i arriba el moment de la sega.
Enguany, la festa se celebra el 2 d'octubre.
Llegiu-ne més
GIRONA I SALT: Temporada Alta
Festival d’arts escèniques de Catalunya del 30 de setembre al 4 de desembre.
Llegiu-ne més
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2014-2447| Dipòsit legal: 
Butlletí Jovecat

No hay comentarios: