miércoles, 9 de noviembre de 2016

InfoJustícia Departament de Justícia Novembre 2016 #142

InfoJustícia
Departament de Justícia
Novembre 2016 #142

 
El alumnes de formació professional jurídica tindran prioritat als jutjats
Els més de 300 alumnes que han fet el curs de formació professional específic de l'àmbit jurídic tindran, per primera vegada, preferència en la borsa d'interins del Departament de Justícia. A partir de l'any vinent aquest curs comptarà com a mèrit per treballar als jutjats.
Podeu veure el reportatge del Telenotícies de TV3 i sentir el dels informatius de Catalunya Ràdio.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Entrevista al conseller de Justícia arran del debat obert sobre la rehabilitació dels presos
El conseller de Justícia va ser entrevistat al Canal 3/24 arran del cas de violació d’Igualada. Carles Mundó lamenta profundament que s’hagi produït aquest fet i parla del funcionament del sistema judicial i penitenciari català.
Llegiu-ne més
Primera prova d'accés a l'advocacia en català
Els graduats en dret van poder fer la prova d’accés a l’advocacia per primera vegada en català, després que el Govern insistís en la necessitat d’exercir aquest dret. La pressió del Departament de Justícia es va concretar en un acord entre el conseller Carles Mundó i el ministre de Justícia, Rafael Catalá, signat a Madrid el 15 de setembre.
Llegiu-ne més
El Premi Marraco reuneix a Lleida un centenar d'obres d'art fetes a les presons de tot Catalunya
El retrat d’un company pensatiu darrere una reixa o una primavera blava amb flors de ceràmica són algunes de les obres d’art guanyadores de la 29a edició del Premi Marraco, un guardó que reconeix les millors obres fetes per interns de centres penitenciaris de tot Catalunya. L’edició d’enguany commemora el 150è aniversari del naixement del pintor impressionista Ramon Casas.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
La Ciutat de la Justícia fa un simulacre d'atemptat per avaluar la resposta forense
L'explosió d'una bomba que causa deu morts va ser el punt de partida del simulacre de gran catàstrofe a la Ciutat de la Justícia que va organitzar l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Previsió de convocatòries d’oposicions en l'àmbit de l'execució penal
S’ha publicat al web del Departament de Justícia la previsió de les convocatòries d’oposicions en l’àmbit de l’execució penal, concretament als cossos de psicologia, cos superior d’administració i assistència social.
Llegiu-ne més
Sessió d’investigació sobre la intervenció amb joves en medi obert
El dia 22 de novembre tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada una sessió d’investigació en què es presentaran dues recerques relacionades amb la intervenció amb joves en medi obert.
Inscripcions en línia fins al dia 20 de novembre.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom

Enllaços

Contacte Alta Baixa
ISSN: 2014-2218 | Dipòsit legal: 14104-2012
Departament de Justícia

No hay comentarios: