miércoles, 30 de noviembre de 2016

Tocs de llengua Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística Departament de Cultura Direcció General de Política Lingüística Novembre 2016 #74

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Novembre 2016 #74
:: 18 grups que canten en català o en occità participen al concert final del projecte Kastanya.cat
Diumenge vinent, 27 de novembre, a partir de les 17 hores, tindrà lloc el gran concert final que culmina el Kastanya.cat. El concert es farà a la sala “Cotton Club”, de Lleida, una de les sales habituals de concerts de música moderna de la ciutat.

En el concert hi actuaran 18 grups o solistes, provinents de diferents punts del país, de totes les edats i de diversos estils musicals. 
El concert s’enregistrarà i s’emetrà posteriorment a Lleida Televisió, en un programa en diferit d’una hora i mitja de durada que inclourà un parell de temes de cada grup i alguna entrevista breu a músics, col·laboradors, organització, etc.
Kastanya.cat és una iniciativa del Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, per fomentar l’ús de les llengües catalana i occitana en l’àmbit de la música i promocionar els grups que canten en català i en occità en el marc de la tradicional festa de la Castanyada. 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès


alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya

No hay comentarios: