miércoles, 25 de enero de 2017

InfoJustícia Departament de Justícia Gener 2017 #146

InfoJustícia
Departament de Justícia
Gener 2017 #146

 
Justícia impedeix que les persones amb discapacitat intel·lectual perdin automàticament el dret a vot
Els jutges s’hauran de pronunciar de manera expressa sobre el dret a vot de totes les persones amb discapacitat intel·lectual que passen per un procés d'incapacitació judicial. La iniciativa de Justícia respon a les demandes de les entitats que representen les persones amb discapacitat i les seves famílies a Catalunya, que han denunciat les barreres que es troben aquests ciutadans a l’hora de participar en la vida política.
Podeu veure el vídeo publicat al canal de Youtube del Departament.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Acord entre Justícia i els sindicats per augmentar l'estabilitat de la plantilla i l'eficiència dels jutjats
Front comú del Departament de Justícia i els sindicats per reduir la inestabilitat de la plantilla dels òrgans judicials i de la Fiscalia a Catalunya. El Govern i els representants sindicals treballaran conjuntament perquè l'Executiu espanyol reconegui l’experiència dels interins com un mèrit que es pugui sumar al resultat de les oposicions.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Més de 50.000 visitants a la mostra d'art dels interns de les presons al CaixaForum
Èxit de públic de l’exposició «Bàlsam i fuga» del CaixaForum, composta per obres d’art d’interns dels centres penitenciaris de Catalunya. Ja l’han visitada més 50.000 persones. El conseller de Justícia, Carles Mundó, també ho va fer, acompanyat per la comissària de la mostra, Mery Cuesta, la directora adjunta de la Fundació La Caixa, Elisa Duran, i el director de l’Àrea de Cultura, Ignasi Miró.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Sessió d'investigació: «Entrenar el cervell per a una intervenció més efectiva. L'ús del neurofeedback en centres penitenciaris»
El dia 7 de febrer tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada una nova sessió d’investigació, «Entrenar el cervell per a una intervenció més efectiva. L’ús del neurofeedback en centres penitenciaris», en el marc de la qual es presentarà la recerca Programa-Tractament amb Neurofeedback (NFB) per a un grup d’interns del Departament d’Atenció Especialitzada.

Per assistir-hi heu de fer la inscripció en línia fins al 5 de febrer.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom

Enllaços

Contacte Alta Baixa
ISSN: 2014-2218 | Dipòsit legal: 14104-2012
Departament de Justícia

No hay comentarios: