viernes, 29 de septiembre de 2017

BUTLLETÍ DIXIT Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Setembre 2017 #176

BUTLLETÍ DIXIT
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Setembre 2017 #176

Notícies

Altres notícies
El Govern aprova el Pla de Ciutadania i Migracions 2017-2020 per construir una societat més inclusiva
S'aprova el Pla d’Actuació de Polítiques de Joventut 2017-2020
Nou protocol marc d'actuacions contra el maltractament a infants i adolescents a Catalunya
La Direcció General d'Igualtat dona suport a més de 3.000 empreses i entitats per a incorporar plans d'igualtat
El projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones, dóna preferència a criteris de qualitat davant de criteris econòmics
Iniciativa legislativa per garantir els drets de la gent gran i millorar les polítiques adreçades a aquest col·lectiu
La Generalitat encarrega a l'Estructura de Drets Humans de Catalunya l'elaboració d'un pla de drets humans amb participació ciutadana
Treball, Afers Socials i Famílies proposa un Pla de millora de la qualitat i la sostenibilitat de les residències de gent gran
Joventut lliura les Beques Carnet Jove 2017 en un acte amb els joves i les empreses col·laboradores
L’estratègia integral per a l'abordatge del sensellarisme a Catalunya impulsada pel Govern presenta els primers treballs del model català de "La llar, primer (Housing First)"
Llegiu-ne més

Novetats DIXIT

 
Dossier temàtic sobre 'parentalitat'
Recull de monografies i articles, recursos diversos i webs d'interès que ajuden a reflexionar sobre el rol actual de pares i mares.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Properes conferències DIXIT
Llegiu-ne més

Agenda

Premis Civisme
La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre aquesta convocatòria per estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.
Llegiu-ne més
Curs online sobre Planificació de decisions anticipades a Catalunya (PDA)
El 21 de novembre comença aquest curs online organitzat per la Unió Consorci Formació i promogut pel Pla Interdepartamental d’Atenció i Interacció Social i Sanitària de Catalunya per sensibilitzar els professionals dels equips dels serveis socials bàsics de la importància de la PDA.
Llegiu-ne més
6è Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l'Adolescència
Els "Trastorns de conducta en la infància i l’adolescència: nous temps, noves estratègies" serà el títol d’aquest congrés organitzat per la Fundació Congrés Català de Salut Mental i que tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre.
Llegiu-ne més

Publicacions destacades DIXIT

 
Recomanacions sobre el tractament de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGBTI) als mitjans audiovisuals
Els mitjans de comunicació audiovisuals tenen la capacitat de fomentar un augment de la visibilitat d’aquests col·lectius als mèdia, una presència normalitzada i no estereotipada, per mitjà dels continguts que produeixen i difonen. Aquest document vol esdevenir una eina de treball per als professionals dels mitjans de comunicació, com també per a les productores audiovisuals i de l’àmbit de la publicitat.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Què li passa al teu germà?: manual per a germans i germanes d'infants amb discapacitat
Manual adreçat als germans i germanes d’infants amb discapacitat i alhora pensat pels pares, perquè tots plegats entenguin la discapacitat i facin front a l’impacte que pugui tenir en la família. Descriu com gestionar les emocions dels infants a partir de les diferents situacions descrites on s’identifiquen alguns sentiments que poden sorgir vers els germans: vergonya, enuig, felicitat, etc.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Recomanacions per a l’adaptació de les administracions públiques a la llei 25/2015, del voluntariat i de foment de l’associacionisme
Aquestes recomanacions pretenen que les administracions públiques de Catalunya respectin i impulsin l'esperit de la Llei del voluntariat i de foment de l'associacionisme en totes les seves actuacions i protegeixen el model català de voluntariat.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recurs

 
Renda garantida de ciutadania
Espai web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies on s’informa sobre què és la Renda garantida de ciutadania, qui pot demanar-la i com fer-ho i altres preguntes.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2013-3871
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

No hay comentarios: