sábado, 28 de octubre de 2017

Butlletí Jovecat Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General de Joventut Octubre 2017 #213

Butlletí Jovecat
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Direcció General de Joventut
Octubre 2017 #213
Torna la campanya “Escena 25” enguany amb l'eslògan "Deixa de fer likes i comença a fer lives!"
Una tardor més quedem al teatre, o a un concert, o a un espectacle de dansa, i, per què no? també al circ! Gràcies a campanyes com “Escena 25”, podràs accedir al teu espectacle preferit sense haver de rascar-te gaire la butxaca.
Llegiu-ne més

Actualitat

 
Què celebres, la castanyada o Halloween?
És tradició que a Catalunya, la vigília de Tots Sants, es mengin castanyes i panellets, i es begui vi dolç. Aquest costum, però, va deixant pas a la celebració del Halloween anglosaxó i altres festes multitudinàries. Ja saps com ho celebraràs?
Llegiu-ne més
shadow bottom
Es busquen joves referents per la interculturalitat i la prevenció de les violències
El Centre d’Estudis Africans i Interculturals busca joves de 18 a 30 anys que vulguin participar en el projecte formatiu “Joves referents”. Si t’interessen els projectes interculturals aquest curs és per a tu!
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Renda garantida de ciutadania
Des del passat 15 de setembre es pot demanar aquest ajut impulsat pel Govern de la Generalitat i creat perquè ningú a Catalunya estigui per sota del llindar de la pobresa. Aquest programa també incorpora diverses accions per promoure la inserció (cap al món) laboral de les persones en situació de vulnerabilitat.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Ficcions, l’aventura de crear històries
Si t’agrada llegir i t’apassiona crear històries ja et pots apuntar al “Ficcions”, un concurs on podràs demostrar les teves habilitats literàries i guanyar una PlayStation, un iPhone, iPods, Smartphones i més. Ja t'hi pots inscriure!
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Els albergs de Joventut de la Generalitat de Catalunya es converteixen en espais amics dels animals
La iniciativa, elaborada conjuntament amb FAADA, permetrà l'accés de gossos, substituirà algunes activitats que es feien amb animals i oferirà també menús vegans.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Darrer període d’inscripció a la convocatòria 2016-2017 del programa EURECAT
Si has acabat els estudis o estàs estudiant i estàs cercant la teva primera experiència laboral en l'àmbit de la tecnologia, el Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat t’ofereix l’oportunitat d’aconseguir-ho. El quart i darrer període d’inscripció a la convocatòria 2016-2017 del programa Eurecat és obert fins al proper 31 d’octubre.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Trobada de corals escolars 2017-2018
Amb l'objectiu de potenciar i difondre l'educació musical que estan duent a terme molts professors i professores a escoles i instituts, un any més se celebren trobades de corals escolars. Els centres escolars interessats a participar en aquestes trobades tenen temps per inscriure’s fins al 3 de novembre.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Convocat el Premi Jove, Proposa! 2017
La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) convoca el "Premi Jove, Proposa!", amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç de les entitats culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. El termini és obert fins al 12 de novembre.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Com us imagineu un món menys sexista?
Us indigna veure anuncis o campanyes publicitàries amb els mateixos rols de sempre entre homes i dones? Si poguéssiu canviar els estereotips a la publicitat, com ho faríeu? Apunteu-vos al concurs (RE)Imagina’t fins al 10 de novembre i demostreu que és possible explicar les coses des d’una altra perspectiva.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Hip-hop per la pau
L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) convoca la segona edició del concurs Hip-hop per la Pau, per al curs 2017-2018. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 30 de gener de 2018. Participa!
Llegiu-ne més
 
shadow bottom

Recursos que t'interessen

 
Guia d’Atenció a la Discapacitat a la Universitat 2017
Aquesta guia recull els serveis que 77 universitats de l’Estat espanyol ofereixen als estudiants amb discapacitat. Un recurs interessant per aquest col·lectiu a l’hora d’escollir universitat.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Activitats formatives de l'Oficina Jove de Treball: orientació laboral i autoempresa
Practica LinkedIn, Com m'adreço a l'empresa, practiquem l'autocandidatura, formes jurídiques, eines de finançament i subvencions per a joves emprenedors, són algunes de les xerrades programades per aquest darrer trimestre del 2017 per l'Oficina Jove de Treball. Apunta-t'hi!
Llegiu-ne més
 
shadow bottom

Agenda

BARCELONA: Exposició "GAME OF THRONES: The Touring Exhibition"
Exposició inspirada en la popular sèrie JOC DE TRONS d’HBO, i formada per imatges impressionants i objectes fascinants. A l’exposició els fans caminaran pel centre de Los Siete Reinos per veure en primera persona attrezzo, vestuari, objectes i decorats originals de la sèrie. Del 28 d'octubre al 7 de gener.
Llegiu-ne més
PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU: Colors de Tardor, concurs d’Instagram
Concurs d’Instagram amb la tardor com a protagonista. Termini de presentació: 19 de novembre.
Llegiu-ne més
TARRAGONA: XI Premi Joves.lit, de narrativa i poesia per a joves
Un premi de narrativa i poesia per a joves de 14 a 21 anys. Termini de presentació: 15 de novembre.
Llegiu-ne més
GIRONA: Fires de Sant Narcís
La festa major de la ciutat de Girona, del 27 d'octubre al 5 de novembre.
Llegiu-ne més
LA SÈNIA: V Festival de Músiques en Terres de Cruïlla
Festival Músiques en Terres de Cruïlla, que té per objectiu reunir música, cant i dansa d'arreu dels territoris de l'antiga Corona d'Aragó. Del 27 d'octubre a l'11 de novembre.
Llegiu-ne més
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2014-2447
Butlletí Jovecat

No hay comentarios: