jueves, 19 de octubre de 2017

sobreterreny Butlletí de l'Associació Catalana per la Pau

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix per correu

[R.D. Congo] Reforçar l’apoderament
de les dones en la lluita pel dret a la salut

A la ciutat de Kinshasa, a la República Democràtica del Congo, l’Associació Catalana per la Pau dóna suport, conjuntament amb l’organització belga M3M,a un projecte impulsat per l’organització local Etoile du Sud que té com a objectiu promoure l’accés a la salut de les dones.
Als barris populars de Kinshasa hi ha una manca estructural d’equipaments que garanteixin la plena salut de la població, així com l’absència fonamental del vessant educatiu entorn d’aspectes sanitaris i de salut. En el cas de les dones la situació s’agreuja, ja que s’hi afegeixen les discriminacions de gènere i una major exposició als riscos que implica la falta de garanties sanitàries, sobretot pel que fa a la salut sexual i reproductiva
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>

[Iraq] Projecte d'acció humanitària
amb les persones desplaçades

L’Associació Catalana per la Pau, juntament amb l’organització local Iraqi Al-Amal Association, portarà a terme un projecte d’acció humanitària amb persones internament desplaçades ubicades en un camp d’Erbil, a la regió semi-autònoma del Kurdistan.
L’acció està focalitzada en l’àmbit de la salut i pretén donar resposta a l’actual situació d’emergència que viu l’Iraq arrel del conflicte amb l’Estat Islàmic (ISIS). Es treballarà per garantir l’accés a uns serveis sanitaris de qualitat que posin a disposició del màxim nombre de persones una adequada atenció mèdica, a través de la sensibilització, la prevenció i l’assistència directa. El projecte està finançat per Casa nostra, casa vostra.
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>

[Catalunya] Projecció en exclusiva del curt documental ‘Al Aman: Barcelona-Beirut’

El dimecres 25 d’octubre tindrà lloc als Cinemes Texas una projecció en exclusiva de Al Aman: Barcelona-Beirut, un curtmetratge documental realitzat per la productora Fractal 7 en col·laboració amb l’Associació Catalana per la Pau, que narra la història de dues noies refugiades, traçant paral·lelismes entre les seves vides, a banda i banda de la Mediterrània.
L’entrada és gratuïta, però cal descarregar-la prèviament a través de la següent adreça. Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb l’equip de direcció i diversos experts per debatre sobre el tema de l’acollida.
Segueix llegint a la web www.acpau.org >>>
Qui som? 

L’Associació Catalana per la Pau és una organització compromesa en la transformació de les condicions de vida de les poblacions més desafavorides i en l’assoliment d’estructures socials més justes, la plena expressió dels drets individuals i col·lectius i l’eradicació de la pobresa.

Les nostres prioritats
  • El suport a l'agricultura familiar local
  • La defensa dels drets humans i dels drets de les dones
  • L'acció humanitària i d'emergència
Per conèixer millor les nostres activitats: www.acpau.org 
ACP - Via Laietana, 16, 1er pis - 08003 Barcelona - Tel. 933 188 444
Associació Catalana per la Pau
Via Laietana, 16, 1er pis –
BarcelonaBarcelona 08003
Spain

Add us to your address book


Vols canviar com reps aquest butlletí?
Pots actualitzar les teves dades o donar-te de baixa

Email Marketing Powered by MailChimp

No hay comentarios: