miércoles, 13 de febrero de 2019

Butlletí Jovecat Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General de Joventut Gener 2019 #220

Butlletí Jovecat
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Direcció General de Joventut
Gener 2019 #220
Nou Pack Jove 2019 per als titulars del Carnet Jove
Si ets titular del Carnet Jove ja tens disponibles els vals del Pack Jove 2019! El Pack està format per més de 160 vals de descompte d’un sol ús, exclusius pels titulars del Carnet Jove, i valorats en més de 2.500€. En total hi ha 83 vals 2x1, 40 vals del 50% de descompte, 10 vals de gratuïtat, 10 de tarifes especials, 19 tarifes reduïdes i 3 d'altres descomptes. Hi pots accedir descarregant-te l’APP "Carnet Jove Cat", així, portaràs sempre els vals a sobre i els podràs utilitzar en qualsevol moment. Si ho prefereixes, pots aconseguir els vals en PDF registrant-te al web del Carnet Jove. Si tens de 12 a 30 anys i encara no tens el Carnet Jove, demana’l i gaudeix de més de 8.000 descomptes a Catalunya i més de 60.000 descomptes arreu d'Europa. Amb el Moviment Carnet Jove no t’aturaràs mai!
Llegiu-ne més

Actualitat

 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom
 
shadow bottom

Agenda

BARCELONA: Mostra Clic de Fotoperiodisme 2018
Mostra dels projectes dels joves fotoperiodistes de Catalunya seleccionats en el concurs de fotografia i audiovisual Clic 2018, juntament amb la presentació de la beca guanyadora del 2017. Una exposició organitzada per l’associació Diomira amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut, i que ha format part de la programació Visa‐Off, celebrada en el marc del Festival Internacional Visa pour l’Image a Perpinyà. Fins al 16 de febrer.
Llegiu-ne més
TORÀ: Festa del Brut i la Bruta
La història de la festa del Brut i la Bruta té el seu origen en l’antiga festa de la Llordera, una celebració popular de Torà, que es duia a terme el dia de Dijous Gras, anomenat també Llarder o Llorder, d’on li ve el nom. 22 i 23 de febrer.
Llegiu-ne més
REUS: Exposició 'Coses de Reus. Un viatge des de la vila a la ciutat'
Exposició que es tracta d'un viatge amè i històric pel passat de la ciutat de Reus i com aquesta s'ha configurat físicament, no només en el desenvolupament urbà (muralles i eines d'accés als recursos naturals) sinó en diferents àmbits com el mercat i el comerç, l'oci, la sanitat, les fonts d'energia i la producció industrial. Tot fent referència a alguns dels edificis més representatius de la ciutat i d'altres que ja han desaparegut. Fins al 31 de maig.
Llegiu-ne més
AMER: Festival Sona Amer 2019
Sona Amer és una programació de concerts, de la mà de destacats artistes i conjunts instrumentals, habituals en escenaris nacionals i internacionals. Fins al 14 d'abril.
Llegiu-ne més
DIVERSES LOCALITATS DE LES TERRES DE L'EBRE: Exposició Itinerant "Tu tens la clau"
Tu tens la clau és una exposició que ensenya com d'important és conèixer-nos i enfortir-nos per a reduir l'abús de drogues i altres addiccions, oferint claus per obrir cinc portes del desenvolupament personal: les emocions, els pensaments, els valors, els plaers i la comunicació. Fins al 29 de desembre.
Llegiu-ne més
TOT EL TERRITORI: 4a edició Concurs de curtmetratges contra l'homofòbia; Implica't!
Aquesta convocatòria s'adreça als alumnes de tots els centres educatius de secundària, batxillerat, cicles formatius i ensenyaments postobligatoris (no universitaris) així com als casals i entitats de joves de Catalunya. Es pretén fomentar la realització de curtmetratges al voltant de temes relacionats amb la violència homòfoba o qualsevol mena de discriminació per raó de l’orientació sexual o identitat de gènere. Convocatòria oberta fins al 20 de maig.
Llegiu-ne més
Twitter JoventutcatFacebook JoventutcatImprimeix
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2014-2447
Butlletí Jovecat

No hay comentarios: