|
|
|
Destaquem
|
Evolució comparada de preus i costos agraris. |
El mes de novembre la majoria de cereals s'incrementen, tret de la farina de soja 44% que disminueix lleugerament i el blat de moro que es manté estable. La majoria d'adobs s'incrementen mentre que els pinsos es mantenen estables. Pel que fa a l'energia, al mes de novembre s'observen baixades molt pronunciades.
Novembre de 2018 |
|
|
|
|
|
Estadístiques del Departament
|
Full de conjuntura agrària |
Informació setmanal dels preus de mercat dels principals productes dels sectors agrari, pesquer i ramader a Catalunya.
Full número 1.291. Setmana del 4 al 9 de febrer de 2019 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Observatori Agroalimentari de Preus
|
Indicadors ITM i ISC mensuals per sectors |
L'indicador ISC del mes de novembre de 2018, respecte el del mes anterior, augmenta en tots els sectors (el boví d’engreix, el conill, la llet i el pollastre d’engreix): boví d'engreix (0,15 p.p.), conill (40,16 p.p.), llet (2,78 p.p.) i pollastre d'engreix (6,43 p.p.). Mentre els sectors de boví d’engreix, el conill i la llet es mantenen amb un valor per sobre de la mitjana, el sector del pollastre d’engreix registra un valor per sota de la mitjana: boví d'engreix (116,14 p.p.), conill (161,94 p.p.), llet (100,99 p.p.) i pollastre d'engreix (61,18 p.p.). Pel que fa a l'indicador ISC d'aquest mes, respecte al del mateix període de l'any anterior, el sector del conill mostra una variació anual positiva, mentre que els sectors del boví d’engreix, la llet i el pollastre d’engreix tenen una variació anual negativa: boví d'engreix (-19,12 p.p.), conill (14,56 p.p.), llet (-7,85 p.p.) i pollastre d'engreix (-29,75 p.p.).
Novembre de 2018 |
|
|
|
|
|
|
|
Servei d'Estadística i Preus Agroalimentaris |
|
|
|
|
|
|
|
|
Avís legal: La ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica. |
|
|
|
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario