miércoles, 6 de febrero de 2019

OBSERVATORI de les DONES en els mitjans de comunicació "Disconformitat incòmoda"

Disconformitat incòmoda

El projecte de l’any 2018 ha tingut com a objectiu obrir el debat sobre l’escletxa que detectem entre la realitat del treball de les dones i la seva invisibilitat en el relat històric i comunicacional. El resultat, fruit de dos tallers presencials que van ser enregistrats, ha estat recollit en un material expositiu amb el nom Quina feinada! La (in)visibilitat del treball femení als mitjans de comunicació. En els set apartats que formen l’exposició, s’han agrupat algunes de les experiències de dones dels diferents municipis que formen part de l’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació, que posen el focus en la disfunció amb què viuen la seva experiència en l’àmbit del treball i la negació comunicativa generalitzada.

Aquesta disfunció no és, d’altra banda, patrimoni exclusiu dels mitjans. Sobre l’activitat del treball femení hi ha hagut en general poca atenció tant per part de la iniciativa privada com de l'oficial...
 
Seguir llegint
Seguiu-nos a les xarxes socials
Donar-se de baixa
L'Observatori rep suport de:

Instància de participació ciutadana impulsada per ajuntaments.


Per una anàlisi crítica de la representació de les dones en els mitjans de comunicació.

Més informació a www.observatoridelesdones.org
Reps aquesta comunicació perquè formes part de la nostra base de dades. L'Observatori de les dones en el smitjans de comunicació (Observatori) és el responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i t'informa que les teves dades seran tractades de conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'abril de 2016 (GDPR). Les dades es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la subscripció a aquest butlletí. Tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

Pots fer ús dels drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i a la limitació o oposició al seu tractament enviant un email a dades@observatoridelesdones.org. Pots donar-te de baixa escrivint un correu a dades@observatoridelesdones.org o fent clic aquí.

Copyright © 2019 Observatori de les dones en els mitjans de comunicació

No hay comentarios: