:: Actualitat
|
Notes informatives de l’AEMPS sobre medicaments il·legals comercialitzats com a complements alimentosos.
|
Aquest nou espai del web disposa d’informació sobre la carn de caça amb consells de seguretat adreçats a consumidors d’aquest tipus de carns, caçadors i professionals.
|
L'objectiu del màster és la formació de professionals amb competències en tasques de prevenció, detecció, avaluació, gestió, comunicació i presa de decisions relacionades amb la seguretat alimentària.
|
Els premis estan destinats a promoure els treballs de recerca de batxillerat que tractin temes relacionats amb l'alimentació i la nutrició.
|
|
:: Consells per als consumidors
|
Informació sobre la preparació dels peixos de la Familia Gemphylidae (peix escolar)
|
No feu cas de les creences populars.
|
La majoria d'intoxicacions en l'àmbit familiar es produeixen per confusió de bolets tòxics amb espècies comestibles.
|
|
:: Publicacions
|
La nova edició millora aspectes relacionats amb els registres en què una empresa alimentària cal que s’inscrigui i amb l’etiquetatge dels productes
|
Full informatiu del Mapa de Perills de periodicitat mensual que recull informació sobre perills detectats en aliments.
|
Recopilació de les actuacions realitzades per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, l’Agència Catalana del Consum i l’Agència de Salut Pública de Barcelona.
|
|
:: Legislació
|
En el DOUE L 272 de 13 de setembre de 2014, s’han publicat dos reglaments que afecten a la llista i especificacions dels additius alimentaris autoritzats a la Unió Europea.
|
S’ha publicat el Reglament (UE) núm. 957/2014 pel que es modifiquen l'annex II del Reglament (CE) núm. 1333/2008.
|
|
:: Les receptes d'Alícia
|
Nova recepta de la Fundació Alícia contra el malbaratament d'aliments
|
La recepta d'Alícia d'aquest mes és apta per a al·lèrgics als ous i al gluten
|
|
:: Vídeos
|
Consells per preparar-los. Vídeo a YouTube
|
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario