viernes, 28 de noviembre de 2014

# 181 Butlletí Per estar al dia dels temes que t'interessen! Benestar Social i Família

# 181
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Benestar Social i Família
Butlletí Jove.cat
Dijous, 27 de novembre de 2014Imprimeix

  • Facebook
  • Twitter
  • Jove.cat
  • Contra la violència masclista
  • Commemoració del Tricentenari dels fets de 1714

:: No t'ho perdis!

Campanya Més seny, menys víctimes
Amb motiu del Dia Mundial de les Víctimes d'Accidents de Trànsit s’ha posat en marxa la campanya "Més seny, menys víctimes" per a evitar els accidents. Hi participes?
Fes-te una “selfie” i comparteix-la al Twitter amb l'etiqueta#johipososeny. Convida els teus amics a fer el mateix, entre tots podem evitar els accidents!
Amunt

:: Actualitat

Ets jove i t'interessa l'emprenedoria social?
No t'adormis si vols assistir a la Trobada Euromediterrània de Joventut 2015 que centrarà la seva activitat al voltant de l'economia col·laborativa com a eina per enfortir l'emprenedoria social. Requisits: tenir entre 20 i 35 anys, un coneixement alt d’anglès i liderar (o bé participar activament) en l’empresa, cooperativa o start up que es presenta.

Inscriu-t'hi abans del 30 de novembre!
Les guies Use-It, ara de BCN
Bright, Arts, Rumba, Correfoc, Eclectic, Language, O, Neighbourhoods, Amazing: paraules que formen l’acrònim BARCELONA i que defineixen alguns trets característics d’aquesta ciutat. És també la presentació del projecte ‘Use-It’ de la capital catalana, una guia per fomentar el turisme juvenil responsable i respectuós amb els costums locals, ideada per quatre noies catalanes i dirigida a joves. Per a viatjar sense fer el guiri.

I tu quan viatges, ets turista o ets viatger?
De BCN al món!
T’interessa saber quin sistema de beques tenen o com s’homologuen els estudis a països com els Estats Units, França o el Regne Unit? Necessites informació de les borses laborals, professions amb més ocupació o sectors emergents a Alemanya, Mèxic o el Brasil? Et cal informació pràctica sobre els visats necessaris, les condicions de vida, l’allotjament o els cursos d’idiomes per instal·lar-te a diferents països del món?

Les respostes les trobaràs a "De BCN al món"! Un cicle de xerrades monogràfiques sobre diferents països que organitza l'Ajuntament de Barcelona i que s'allarga fins el 3 de desembre. Si te n'has perdut alguna, pots recuperar els vídeos de les sessions des del seu web.
Joventut se suma a la lluita contra la violència masclista amb un grup de treball especialitzat en dones menors d’edat
Com cada 25 de novembre, la Direcció General de Joventut (DGJ) s’uneix a la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. En l’acte institucional, que va tenir lloc el passat dimarts a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, es va llegir el Manifest unitari de rebuig a la violència masclista, que subscriuen la Generalitat de Catalunya, les quatre diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.
App Oficina Jove per la mòbil
Oficina Jove és l'aplicació mòbil de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil des d'on podràs cercar tots aquells punts d'informació, orientació i assessorament juvenil al territori (com per exemple l'Oficina Jove que s'acaba d'inaugurar a Manresa).

Tots els teus dubtes sobre educacació, habitatge, salut, treball, equipaments i mobilitat a un sol clic! 
S'acaba el termini per la convocatòria ART JOVE
El proper 2 de desembre s’acaba el termini de la convocatòria ART JOVE per desenvolupar projectes en el marc de la Sala d’Art Jove al llarg de l’any 2015. Les dues modalitats de projectes convocades són:
Premis ART JOVE Producció: Projectes de creació, investigació, edició i projectes d’intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial, i en relació a la natura i el paisatge

Beques ART JOVE Mediació: Convocatòria per al desenvolupament de processos experimentals en relació a la mediació i a l’educació en les arts visuals
Amunt

:: Propostes

I TU, QUÈ EN PENSES. Els “selfies”, entre la ingenuïtat i l’egocentrisme
Mario Florejachs
En altres èpoques no ens agradava gaire que ens fessin fotos. Ens sentíem incòmodes, insegurs/es, plens de complexos i intentàvem evitar ser fotografiats. Ara hem passat a l’altre extrem i no parem de fer-nos aquestes autofotos o autoretrats anomenats “selfies”.

Què en penses del "selfies"? 
ACTUA! Trailwalker 2015, quilòmetres que canvien vides
Oxfam Intermón
És possible fer esport, competir, gaudir de la natura i alhora lluitar contra la pobresa i la fam al món? Trailwalker ho fa possible! Una marxa solidària amb una triple motivació: repte personal, treball en equip i caràcter solidari. El desafiament solidari i esportiu més gran del món organitzat per Oxfam Intermón que se celebra entre abril i juny de 2015 a Girona i Madrid. Tens temps per apuntar-te a l'edició de Girona fins el 13 d'abril.

Reuneix el teu equip i participa!
DOSSIER ESPECIAL. Els telèfons mòbils
Jordan 3600
El món de la telefonia mòbil evoluciona a la velocitat de la llum i el nombre de mòbils creix de tal manera que ja fa uns quants anys que hi ha més aparells que habitants. En aquest dossier especial t'oferim algunes orientacions perquè no et quedis enrere en aquest tema: les tarifes, les prestacions, les tendències de futur, els riscos, el reciclatge o què fer en cas de pèrdua o robatori, entre d’altres informacions.

Si vols estar al dia de les últimes tendències no es perdis aquest especial.
Amunt

:: Agenda

No hay comentarios: