jueves, 25 de agosto de 2016

Tocs de llengua Actualitat - Agost 2016 #69

Tocs de llengua
Actualitat sobre llengua catalana i política lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Agost 2016 #69
:: 'Heidi' i 'Café Society', les estrenes en català d'aquest cap de setmana
Aquest divendres, 26 d’agost, s’estrena Heidi, en versió doblada i en versió original subtitulada en català. El director de la pel·lícula és Alain Gsponer, i els intèrprets són Bruno Ganz, Katharina Schüttler, Jella Haase, Anuk Steffen, Maxim Mehmet, Peter Lohmeyer, Rebecca Indermaur, Hannelore Hoger, Isabelle Ottmann, Quirin Agrippi, Michael Kranz, Heinrich Giskes, Anna Schinz, Monica Gubser, Peter Jecklin i Markus Hering.
El guió està basat en la novel·la de l’escriptora suïssa Johanna Spyri i narra la vida de la Heidi, una nena òrfena que viu amb el seu avi als Alps suïssos en plena llibertat i on cuida un ramat de cabres, juntament amb el seu amic el pastor. Un dia, la seva tieta aconsegueix que una de les famílies més importants de Frankfurt la contracti per ajudar la Klara, una nena que va amb cadira de rodes, de qui aviat es fa amiga. La Klara és educada de manera rígida en un entorn molt tancat i l’arribada de la Heidi li canvia la vida.
També aquest divendres ja es podrà veure doblada al català la nova obra de Woody Allen, Café Society, amb Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell, Blake Lively, Parker Posey, Corey Stoll, Jeannie Berlin, Ken Stott, Anna Camp, Gregg Binkley, Paul Schneider, Sari Lennick i Stephen Kunken. És una comèdia esbojarrada sobre l’ambient al Hollywood dels anys 30 que viu Bobby Dorfman, un jove de província que s’instal·la amb el seu oncle, un famós agent i productor de Los Angeles.
Les dues produccions han tingut el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la seva versió en català.
Podeu consultar les sales de projecció al Portal Cinema en català
‘Heidi’. Tràiler a YouTube
‘Café Society’. Tràiler a YouTube
Facebook Cinema en català
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786| Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya

No hay comentarios: