jueves, 22 de diciembre de 2016

Butlletí Jovecat Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Direcció General de Joventut Desembre 2016 #204

Butlletí Jovecat
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Direcció General de Joventut
Desembre 2016 #204
Cursos intensius de director/a o monitor/a d'activitats d'educació en el lleure per Nadal
No tens plans per les vacances de Nadal? Et proposem fer un curs intensiu de monitor o de director d'activitats d'educació en el lleure. Continguts, escoles o entitats que els imparteixen, cercador de cursos, diplomes... ho trobaràs tot al Jove.cat. Aprofita les vacances i forma't en el món de l'educació en el lleure, té moltes sortides!
Llegiu-ne més

Actualitat

 
Escapa’t a la neu als albergs de la Xanascat!
Amb els primers flocs de neu, la XANASCAT t’ofereix un munt de propostes diverses, pensades perquè gaudeixis al màxim de l’hivern als nostres albergs de muntanya. Practica esports i activitats a la neu sense haver-te de preocupar de res. Tria la que més t’agrada, nosaltres t’ho preparem i tu en gaudeixes!
Llegiu-ne més
shadow bottom
Pistes de gel nadalenques
Treu-te la son de les orelles, posa’t l’abric, la bufanda, els guants i un barret i surt de casa. Ja estàs a punt per desafiar el fred, gaudir de l’ambient nadalenc dels carrers i entrar en calor patinant sobre gel.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Anem a la neu!
Les estacions d'esquí catalanes ja han inaugurat la temporada, i els més afortunats podran gaudir-les a ple rendiment durant aquests dies de vacances nadalenques. Et donem tota la informació que necessites per aprofitar al màxim l'estació blanca.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Meteomuntanya, portal especialitzat en la meteorologia a la muntanya
El portal Meteomuntanya ofereix informació completa i exhaustiva de la previsió meteorològica a les muntanyes catalanes per a escaladors, esquiadors, senderistes, excursionistes i amants d’activitats a l’aire lliure en general. 
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Nadal sostenible
Setmanes abans que arribi Nadal la il·luminació als carrers ja anticipa l'espiral consumista de cada any. Ets capaç de resistir-te als excessos del Nadal? Creus que es pot fer un consum responsable per Nadal?
Llegiu-ne més
shadow bottom
El Voluntariat per la llengua (VxL) compta amb tu
El Voluntariat per la llengua (VxL) ha creat 100.000 amb parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Sabies que al 2016 s’han creat les primeres parelles lingüístiques juvenils?
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Els bots conversacionals, nou recurs per aprendre idiomes
Pots aprendre idiomes de moltes maneres. En escoles especialitzades, amb aplicacions, amb “nadius” tot prenent un “coffee” en una terrassa, estades a l’estranger... de la mà de la intel·ligència artificial, ara pots aprendre idiomes amb els bots conversacionals. Els coneixes?
Llegiu-ne més
shadow bottom
Next Generation Internet
Com veus la Internet del 2030? La Comissió Europea et convida a mirar el futur de la xarxa global des d’una perspectiva àmplia i inclusiva amb una consulta oberta fins al 9 de gener de 2017, per conèixer què és allò que la ciutadania espera de la futura Internet.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Acomiada l'any fent esport: Curses dels Nassos i Sant Silvestre
Els darrers dies de l’any se celebren les populars curses atlètiques del Nassos i de Sant Silvestre en moltes localitats de Catalunya. Busqueu al llistat si al vostre municipi es celebra alguna de les curses i apunteu-vos-hi!
Llegiu-ne més
shadow bottom
Aprofita les vacances de Nadal amb la Viatgeteca!
L'època nadalenca s'associa a estar amb la família, fer regals, comprar i menjar molt, però hi ha molta gent que també gaudeix d'uns quants dies de vacances. Planifica les teves sortides amb la "Viatgeteca".
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
 
Com sobreviure als exàmens i no morir en l'intent
Quan s'acosten els exàmens milers d'alumnes es submergeixen els llibres i apunts, fan vida a les biblioteques, paralitzen la vida social i només poden pensar en l'examen següent. Tot seguit, t'oferim recomanacions per sobreviure a l'època dels exàmens i no morir en l'intent.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Recursos que t'interessen

 
Vídeo. 2a Trobada d’Adolescents LGTB a Barcelona
Aquest estiu va tenir lloc entre el 5 i el 10 de juliol del 2016, la segona edició del Projecte Oasis, unes colònies d’estiu per a adolescents LGTB a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat de Barcelona. Una trobada de cinc dies on els i les joves van tenir una gran experiència, van sortir reforçats i amb noves amistats, i on les famílies van poder relacionar-se i compartir vivències. Vols veure com s'ho van passar a les colònies?
Llegiu-ne més
shadow bottom
Consells per a nens i nenes de Protecció Civil
Mares i pares amb criatures, monitors de lleure, entitats que treballeu amb infants, coneixeu la nova pàgina de Protecció Civil amb consells per a nens i nenes? Nevades, gelades, incendis, inundacions... s'expliquen als infants d'una manera molt visual amb l’objectiu d’assentar les bases i fomentar la cultura de la protecció civil en les futures generacions.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom

Agenda

TOT EL TERRITORI: Playstation Talents Games Camp
Espai obert de creació de videojocs.
Termini de presentació: 31 de desembre.
Llegiu-ne més
SANT BOI DE LLOBREGAT: Puja al Bus de la Innovació: II Edició de l'Innobús
La Nau de la Innovació és un espai per crear, connectar i impulsar projectes de gent emprenedora i innovadora.
Participació oberta fins al 19 de gener.
Llegiu-ne més
LLEIDA: Premi Candi Villafañe de projectes per a la promoció d’igualtat d’oportunitats i la no discriminació 2017
El premi pretén impulsar projectes i actuacions d’intervenció en el territori que fomentin la igualtat d’oportunitats en diferents àmbits com infància i adolescència, igualtat de gènere, gent gran, persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, persones excloses socialment o amb risc d’exclusió, etc.
Termini de presentació: 30 de desembre.
Llegiu-ne més
REUS: "NDL X Joves” activitats per a joves
Activitats per a joves amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats del jovent durant les vacances escolars de Nadal.
Del 27 al 30 de desembre.
Llegiu-ne més
GANDESA: XXII Premi de Fotografia de la Terra Alta
22è Premi de Fotografia de la Terra Alta, en les categories lliure i indrets de la Terra Alta.
Termini d’admissió: 30 de desembre.
Llegiu-ne més
GIRONA: Programa de beques Pràctiques Fundació ONCE-CRUE a la Universitat de Girona per a estudiants universitaris amb discapacitat
L'objectiu és promoure la realització de pràctiques acadèmiques externes, facilitant el seu accés a una primera experiència laboral i millorant així les seves oportunitats laborals i la seva carrera professional, desenvolupant alguna experiència laboral abans d'acabar els seus estudis incrementant les seves expectatives de gaudir d'una ocupació.
Termini de presentació: 31 de desembre.
Llegiu-ne més
Alta Baixa Contacte
ISSN: 2014-2447
Butlletí Jovecat

No hay comentarios: