miércoles, 12 de abril de 2017

InfoJustícia Departament de Justícia Abril 2017 #151

InfoJustícia
Departament de Justícia
Abril 2017 #151

 
Justícia obre el Registre de parelles estables de Catalunya
Es tracta d’un registre únic per a tot Catalunya on poden inscriure’s de forma gratuïta les parelles que compleixin els requisits legals, i que facilita l’accés a la pensió de viduïtat. Vegeu el vídeo institucional o el de TV3.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Comencen els trasllats de reclusos cap a Mas d'Enric
El Centre Penitenciari Mas d’Enric ha començat a rebre els primers interns dels 450 que han d’arribar-hi esglaonadament fins a situar les instal·lacions al 81 % d’ocupació. Vegeu el vídeo de l’ACN.
Llegiu-ne més
 
shadow bottom
El Govern aprova la creació del Col·legi Oficial de Criminòlegs
El Govern ha aprovat el Projecte de decret perquè els criminòlegs titulats tinguin el seu propi col·legi professional. L’existència d’aquest col·legi permetrà que els criminòlegs es regeixin per unes normes deontològiques i de control comunes.
Llegiu-ne més
Actualització i reestructuració de la informació sobre el català a la justícia
L'apartat de llengua catalana del web de l'Administració de justícia s'ha reestructurat i s'hi han inclòs nous continguts per millorar i facilitar l'accés a la informació sobre els drets lingüístic davant la justícia.
Llegiu-ne més
 
Sessió d’investigació sobre les víctimes de joves infractors
Tindrà lloc el 25 d’abril al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i s’hi presentaran dues recerques: «Programa pilot d’atenció a víctimes de menors» i «Factors de vulnerabilitat en mares que pateixen violència filioparental». Inscripcions en línia fins al 23 d’abril.
Llegiu-ne més
shadow bottom

Enllaços

Contacte Alta Baixa
ISSN: 2014-2218 | Dipòsit legal: 14104-2012
Departament de Justícia

No hay comentarios: