miércoles, 29 de noviembre de 2017

Mostra films dones

F(r)icciones entre la vida y el trabajo
Guió, direcció, edició: Raquel Marques, María Romero, Zoraida Roselló y María Zafra.

Una reflexió al voltant de les dones en els seus espais de treball. En aquests espais els límits entre el treball i la vida, l'autonomia i les cures, que sovint es presenten com pressuntament reals, es revelen ficticis i constitutius de la feminització de la precarietat. La peça proposa visibilitzar allò que normalment no s'observa per qüestionar de quina manera la classe, el gènere, la procedència i també els processos de globalització del món reprodueixen un sistema que amaga la vida, amb l'excusa de la productivitat i l'eficiència. 
Una coproducció del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que forma part del canal Soy Cámara i que es va estrenar en la darrera edició dels Manifestos Fílmics Feministes.
 
I recordeu...
Primera entrega de l’espai editorial de la Mostra

Monogràfic Chantal Akerman
 
Cortos en Femenino 2017 I Convocatòria oberta fins al 3 de desembre

Bases de participació
 
Més informació a www.mostrafilmsdones.cat

Consulteu l'arxiu històric de films i realitzadores a arxiu.mostrafilmsdones.cat
Seguiu-nos a
Si us ha semblat interessant...
Subscriviu-vos al butlletí
dracmagic.cat
drac.info@dracmagic.cat
Sant Pere Mitjà 66
08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 216 00 04 
En acompliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), Pack Màgic t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només has de trametre un correu a butlletins@dracmagic.cat.

No hay comentarios: