:: Actualitat
|
L’acord vol posar a l’abast dels ciutadans, a través dels metges, qüestions fonamentals relacionades amb l'alimentació
|
El Gran Dinar és un esdeveniment de sensibilització i conscienciació ciutadana sobre el malbaratament.
|
L’objectiu de la Jornada és compartir coneixements i experiències sobre riscos i beneficis del consum dels productes de la pesca i sobre les condicions i normes sanitàries que són d’aplicació en la comercialització.
|
|
Les guies han de servir perquè els agricultors implantin correctament la gestió integrada de plagues en les seves explotacions
|
|
:: Informes científics
|
L‘Autoritat Europea de Seguretat Alimentaria (EFSA) ha actualitzat l’avaluació científica sobre al·lèrgens alimentaris.
|
Segona edició de l'estudi incorpora capítols sobre biomarcadors de micotoxines i un resum amb les dades més importants de les avaluacions de les diferents micotoxines.
|
Arran del brot de l’E.coli de l’any 2011, la Comissió va demanar a l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) un dictamen científic sobre el risc per a la salut pública que representen els agents patògens en els aliments d'origen no animal.
|
|
:: Legislació
|
Entra en vigor el Reglament (UE) núm. 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor
|
|
:: Publicacions
|
La seguretat alimentària és una responsabilitat compartida amb fortes repercussions en la salut de la població, els interessos de les persones consumidores i l’economia del país.
|
Full informatiu "Mapa de Perills" de periodicitat mensual que recull informació sobre perills detectats en aliments.
|
Butlletí ACSA brief de novembre
|
|
:: Documentació de jornades
|
L'ACSA va participar en el taller que es va celebrar l'1 de desembre
|
|
:: Les receptes d'Alícia
|
La recepta d'Alícia d'aquest mes és apta per a al·lèrgics a la llet, als ous i al gluten
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario