miércoles, 10 de diciembre de 2014

# 110 Infoacsa Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària Departament de Salut

# 110
Infoacsa
Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària
Departament de Salut
Impacte gràfic InfoACSA 10
Divendres, 05 de desembre de 2014Imprimeix | Butlletins anteriors

  • La seguretat alimentària de l'A a la Z
  • Publicacions de l'ACSA
  • Base de dades de legislació
  • Butlletí de Salut Pública
  • L'App 061
  • Canal Salut
  • Web de Salut Pública
  • Tricentenari

:: Actualitat

Salut Pública i el Col·legi de Metges signen un conveni per a la difusió d'informació sobre seguretat alimentària i promoció de la salut
L’acord vol posar a l’abast dels ciutadans, a través dels metges, qüestions fonamentals relacionades amb l'alimentació
L'ASPCAT col·labora en el Gran Dinar d'Aprofitament de Barcelona
El Gran Dinar és un esdeveniment de sensibilització i conscienciació ciutadana sobre el malbaratament.
L’objectiu de la Jornada és compartir coneixements i experiències sobre riscos i beneficis del consum dels productes de la pesca i sobre les condicions i normes sanitàries que són d’aplicació en la comercialització.
Les guies han de servir perquè els agricultors implantin correctament la gestió integrada de plagues en les seves explotacions
Amunt

:: Informes científics

L‘Autoritat Europea de Seguretat Alimentaria (EFSA) ha actualitzat l’avaluació científica sobre al·lèrgens alimentaris.
Segona edició de l'estudi incorpora capítols sobre biomarcadors de micotoxines i un resum amb les dades més importants de les avaluacions de les diferents micotoxines.
Arran del brot de l’E.coli de l’any 2011, la Comissió va demanar a l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) un dictamen científic sobre el risc per a la salut pública que representen els agents patògens en els aliments d'origen no animal.
Amunt

:: Legislació

Entra en vigor el Reglament (UE) núm. 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor
Amunt

:: Publicacions

La seguretat alimentària és una responsabilitat compartida amb fortes repercussions en la salut de la població, els interessos de les persones consumidores i l’economia del país.
Full informatiu "Mapa de Perills" de periodicitat mensual que recull informació sobre perills detectats en aliments.
Butlletí ACSA brief de novembre
Amunt

:: Documentació de jornades

L'ACSA va participar en el taller que es va celebrar l'1 de desembre
Amunt

:: Les receptes d'Alícia

Gyozas farcides de carn sense llet, ou ni gluten
La recepta d'Alícia d'aquest mes és apta per a al·lèrgics a la llet, als ous i al gluten

No hay comentarios: