viernes, 19 de diciembre de 2014

# 182 Butlletí Per estar al dia dels temes que t'interessen!

# 182
Butlletí
Per estar al dia dels temes que t'interessen!
Benestar Social i Família
Butlletí Jove.cat
Dijous, 18 de desembre de 2014Imprimeix

Tingueu molt bones festes de Nadal i una millor entrada al 2015!

  • Facebook
  • Twitter
  • Jove.cat
  • Contra la violència masclista

:: No t'ho perdis!

ESPECIAL. Treball al Jove.cat
Busques feina? Vols fer pràctiques laborals? Vols treballar a l'estranger? Saps com fer un currículum? La resposta a aquestes preguntes i moltes més les trobaràs a l'apartat de Treball del Jove.cat. Tens tota la informació actualitzada i al dia. A més, posem al teu abast l'Oficina Jove de Treballque et donarà les eines bàsiques i imprescindibles per aconseguir el teu objectiu laboral.
T'ajudem en la teva recerca de feina. Entra i comprova-ho.
Amunt

:: Actualitat

MediaKids, nova eina per potenciar el teu ciberactivisme
Els adolescents, els joves i també els nens són els principals consumidors de continguts multimèdia utilitzant diversos canals, però sobretot Internet. L’aplicació gratuïta MediaKids permet denunciar tot aquell contingut multimèdia que vulneri els drets de nens i adolescents com l'assetjament escolar, les pràctiques sospitoses de pederàstia o la violència contra les dones.
I tu, ja fas Voluntariat per la Llengua (VxL)?
Si ets catalanoparlant i tens una hora lliure a la setmana durant 10 setmanes ja pots ser voluntari/ària per la llengua. Si t’agrada escoltar, conèixer gent nova i compartir emocions, aquí hi tens el teu lloc. I d’altra banda, si ets un/a jove que vols o necessites guanyar fluïdesa en català, no t’agradaria trobar algú amb qui poder practicar de forma relaxada, per perdre la vergonya i sense l’obligació d’haver d’anar a classe o que algú t’examini? Si t’identifiques amb alguna d’aquestes dues situacions, tu pots formar part d’una parella lingüística i fer Voluntariat per la Llengua, VxL.
Amunt

:: Propostes

DOSSIER ESPECIAL. Nadal sostenible
Autor: Macinate
Setmanes abans que arribi Nadal la il·luminació als carrers ja anticipa l'espiral consumista de cada any. La publicitat ens bombardeja amb anuncis de mòbils, videojocs, perfums i joguines, i sembla impossible no deixar-se arrossegar per la cursa de comprar més i més regals. La tònica d'aquests dies és comprar i gastar, però també hi ha opcions per viure un Nadal de manera sostenible i sobreviure-hi sense caure en el consum desmesurat.
Al Jove.cat et donem alguns consells per passar un Nadal sostenible.
T’HO EXPLIQUEM. Les 5 preguntes més corrents als SIJ de l’últim trimestre
Ja tornem a tenir a punt les cinc preguntes més demandades als Serveis d’Informació Juvenil dels darrers tres mesos: “Vull fer un camp de treball a l'estranger i sóc menor d'edat, com ho puc fer?”, “On puc trobar una llista de granges per treballar a la recollida de fruita, verdura o hortalisses?”, “Com m'organitzo per buscar feina?”, “Busco feina al Regne Unit i no sé per on començar”...

Tot això i més al "T'ho expliquem" del Jove.cat. No t'ho perdis!
ESPECIAL. Quedem per Nadal
Autor: marcovdz
Aquestes festes hi ha una gran varietat d'activitats per fer arreu de Catalunya. Des del Jove.cat te'n proposem 3 de les més tradicionals: pessebres vivents, pistes de gel i curses per acabar l'any. No et quedis a casa aquests dies i gaudeix del Nadal!

VIU EL NADAL ALS PESSEBRES VIVENTS

T’agradaria viatjar en el temps per celebrar el Nadal al bell mig de Betlem? No cal fer jocs malabars! Apropa’t a algun dels pessebres vivents que es fan arreu de Catalunya i gaudiràs d’una nova experiència.
Posem al teu abast les dates i els horaris de les representacions perquè puguis gaudir d’aquesta tradició.
PISTES DE GEL
Treu-te la son de les orelles, posa’t l’abric, la bufanda, els guants i un barret i surt de casa. Ja estàs a punt per desafiar el fred, gaudir de l’ambient nadalenc dels carrers i entrar en calor patinant sobre gel. Al Jove.cat t'hem preparat unaselecció de pistes de gel als principals municipis de Catalunya. Ja no tens excusa per quedar-te a casa!

PER ACABAR L'ANY: CURSES DELS NASSOS I SANT SILVESTRE
Amb el final d’any arriben les tradicionals curses populars dels nassos i de Sant Silvestre. Una manera d’acabar l’any fent esport i, de passada, fer passar una mica el fred. Te n'hem recollit unes quantes perquè triïs a quina cursa et va millor apuntar-te. Perquè a més a més de menjar i beure, el Nadal també pot servir per fer una mica d'esport, no creus?
Amunt

:: Agenda

No hay comentarios: